Bahar indirimlerine başlayan Epic Games Store iki yeni ücretsiz oyun veriyor

14 Mart 2024 19:39

Hediyelerine hız kesmeden devam eden Epic Games Store tarafından oyunculara 14 Mart 2024 itibarıyla iki yeni oyun veriliyor.

Epic Games Store tarafından oyunculara bugün ilk olarak daha önce 229 TL’ye satılan Deus Ex: Mankind Divided oyunu ücretsiz olarak verildi. Bu oyun için geçilen açıklama şöyle oldu: “Deus Ex: Mankind Divided, seçimlerinizin kalıcı sonuçlar doğurduğu bir Cyberpunk aksiyon-RPG’sidir. Bu oyunda insanlığın geleceğini kontrol etmek isteyen bir grup olan Illuminati’yi alt etmeyi amaçlayan, gizli ajan Adam Jensen’i kontrol ediyorsunuz.” Firma aynı zamanda daha önce 18 TL’ye satılan The Bridge oyununu da ücretsiz olarak verdi. Bu oyunun açıklaması ise şöyle oldu: “The Bridge, oyuncularını fizik ve perspektif kavramları hakkındaki ön yargılarını yeniden değerlendirmeye zorlayan bir bulmaca oyunu. Escher’in Isaac Newton ile bir araya gelmesi gibi bir durum. İmkansız mimari içerisinde gezerken tavanı zemin yapmak için yerçekimini değiştir.” Firmanın bahar indirimine giren oyunları ise burada yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Epic Games Store tarafından oyunculara daha önce ücretsiz olarak Astro Duel 2  oyunu verilmişti. Bu oyun için geçilen açıklama şöyleydi: “Astro Duel 2, uzayda geçen, yukarıdan aşağıya görünümlü, it dalaşlarını platform aksiyonu ile birleştiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. Karşılıklı veya eşli olarak hem uzayda hem de yerçekiminde savaş! Tahrip edilebilir arenalarda çatış veya yörüngeden saldırarak yerle bir et. Astro Duel 2, yukarıdan aşağıya görünümlü, uzay-nişancı ile platform-dövüş türlerini bir araya getiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. İster karşılıklı ister eşli olarak hem uzayda hem de yerçekimli ortamda çatışmaya hazır ol! Uzay uçuşu ve kara savaşı arasında kusursuz bir geçiş yapmanı sağlayan seçkin bir Nano Fighter’a pilotluk yap. Yerçekimli ortamlara geçerken gemini anında sindirerek platform aksiyon türü kontrollerine geçiş yap.”

Ücretsiz Epic Games Store oyunları yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

Paylaş