Epic Games Store, yeni bir ücretsiz oyun veriyor [9 Mart 2023]

09 Mart 2023 19:00

Epic Games Store tarafından yeni bir ücretsiz oyun daha geldi. Firma verdiği oyunlar ile bütçesi kısıtlı oyuncuları sevindirmeyi sürdürüyor.

Epic Games Store tarafından oyunculara ücretsiz hediye edilen yeni oyun daha önce 33 TL’ye satılan Call of the Sea oldu. Bu dikkat çeken oyunun açıklaması şöyle geçildi: “Call of the Sea, 1930’lu yılların Güney Pasifik bölgesinde geçen sıra dışı bir gizem ve aşk masalıdır. Cennet gibi yemyeşil bir adayı keşfet, bulmacaları çöz ve ana karakter olarak kocanın kayıp keşif gezisindeki sırları açığa çıkar. Yıl 1934, Güney Pasifik’in ıssız noktaları… Norah, kocasının keşif gezisinin izinde okyanusu geçti ve kendisini kayıp bir medeniyetin kalıntılarıyla bezeli isimsiz ve unutulmuş bir yerde cennet gibi yemyeşil bir adada buldu. Ada hangi tuhaf sırları saklıyor ve Norah, gerçeği arayışında neleri gün yüzüne çıkarabilir? Fantastik manzaralarla, kayıp harabelerle ve esrarengiz sırlarla dolu göz alıcı bir tropik adayı keşfet. Unreal Engine 4’te ayrıntılı bir şekilde modellendi. Cissy Jones’un (Firewatch, The Walking Dead: Season 1) baştan sona seslendirdiği, kocasının neden ortadan kaybolduğuna ışık tutma ve aslında kim olduğunu öğrenme serüvenine çıkan bir kadına dair büyüleyici bir karakter incelemesini deneyimle. Duygu, belirsizlik ve gerçeküstü sürprizlerle dolu, hikâye odaklı bir maceraya kendini kaptır. Bir önceki yolculuktan kalan ipuçlarını araştır, olanları birleştir ve zekice bulmacaları çöz.”

Epic Games Store, 16 Mart tarihinde ise şu an indirimle 7 TL altına satılan Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War oyunun ücretsiz olarak verecek. Bu oyun için özel açıklama şöyle: “Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War, Warhammer 40,000 evreninde geçen ilk sıra tabanlı 4X strateji oyunudur. Dört fraksiyon, gezegenin kaynaklarına hâkim olmak için acımasız bir savaşa dâhil olacak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Epic Games Store bundan önce ise Rise of Industry oyununu ücretsiz olarak vermişti. Bu oyun için özet açıklama şöyle yapıldı: “Girişim becerilerini sonuna kadar kullan ve sonuçlara odaklanırken hem karmaşık üretim hatları tasarla hem de bunları optimize et. 20. yüzyılın başlarındaki bir sanayici olarak imparatorluğunu genişlet ve yükselmene ya da batmana sebep olabilecek beklenmedik olaylara uyum sağla.” 

Ücretsiz Epic Games Store oyunları gelmeye devam ederken bu da ilginizi çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş