Ev ve ofis kullanımına yönelik tarayıcı: Canon imageFORMULA R30

11 Temmuz 2023 18:00

Canon yeni tarayıcısını kullanıma sunuyor. Canon imageFORMULA R30 olarak adlandırılan tarayıcı hem evden çalışanlara hem de küçük işletmelere hitap ediyor.

Hızlı bir kurulum süresi sunan cihaz kullanıcıların 60 saniyeden kısa bir sürede işlem yapabilmesine imkan tanıyor. Hem Windows hem de Mac destekli cihazlarla uyumlu olan tarayıcı kartvizitler, faturalar, fotoğraflar ve kayıtlar dahil olmak üzere farklı boyutlarda belgeyi kapsayan çok çeşitli işlev becerisine sahip. Tarayıcı yeni imageFORMULA R30 malzeme boyutunu ve rengini algılayan, eğikliği gideren ve belge yönünü düzelten otomatik iyileştirme özellikleriyle geliyor.  Cihazda dahili CaptureOnTouch Lite yazılımı olması sayesinde belgeler PDF, TIFF, JPEG ve PNG gibi çeşitli dosya formatlarına da kolayca dönüştürülebiliyor ve anahtar kelimeler kullanılarak belgelerde hızlı arama yapılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Canon imageFORMULA R30 tarayıcının Türkiye fiyatı ne kadar?

imageFORMULA R30, daha uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmış parçalarla uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Çalışma sırasında 10 W’tan daha az elektrik tüketerek çevresel etkiyi en aza indiriyor. Ağırlığı 3 kilogramın altında olan tarayıcının Türkiye’deki fiyatı ise açıklanmadı.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş