Çocuklara özel Aston Martin DB5 Junior Türkiye’ye geliyor

23 Kasım 2020 12:00

Aston Martin‘in çocuklara özel olarak hazırladığı Aston Martin DB5 Junior Türkiye’ye geliyor. 2021’de üretime gireceği ve 46 bin dolardan satışa sunulacağı açıklanan araçtan dünya genelinde sadece 1.059 adet üretilecek.

The Little Car Company iş birliğiyle geliştirilen araç, 6,7 beygirlik elektrikli motordan güç alıyor. Saate 50 kilometre hıza ulaşabilen araçla ilgili The Little Car Company’nin CEO’su Ben Hedley, Aston Martin DB5 Junior iş birliği için “Büyük onur duyuyoruz” dedi: “Bu projede Aston Martin ile ortak olmak, bir nesilden diğerine aktarılacak bir tarih parçası yaratma fırsatını elde etmek bir onur. Biz ve Aston Martin ekibinin geliştirdiklerinden son derece gurur duyuyoruz. Bu ikonik arabayı yeni nesil ve Aston Martin hayranları için yeni bir şekilde erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aston Martin Türkiye Distribütörü D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, Aston Martin DB5 Junior otomobillerin üretiminin 2021’de gerçekleşeceğini belirtti. Nevzat Kaya bu tip özel projelerde müşterilerden alınan ön sipariş ile istenilen aracı Türkiye’ye getirdiklerini ifade etti. Nevzat Kaya, geçen yıl Aston Martin Valhalla siparişini de böyle aldıklarını dile getirdi.

İlginizi çekebilir

Avrupa’nın en ucuz elektrikli otomobili iddiasını taşıyan Dacia Spring Electric

Paylaş