Fujifilm instax mini Link 2 akıllı telefon fotoğraf yazıcısı Türkiye’de satışa sunuldu

29 Haziran 2022 15:40

Yapılan resmi açıklama üzerinden öğrendiğimiz kadarıyla Fujifilm instax mini Link 2 akıllı telefon yazıcısı Türkiye’de satışa sunuldu.

Direkt olarak buradan elde edilebilir hale gelen ve üç farklı renk seçeneği olan Fujifilm instax mini Link 2, çoğu kişiye çok yüksek gelecek “2.549 TL” fiyat etiketine sahip. Özel kağıtlar gerektiren ürün Fujifilm tarafından şu şekilde tanımlanıyor: “mini Link 2, gerçek dünyayı sanal gerçeklikle oldukça basit ve bir o kadar da eğlenceli bir şekilde birbirine bağlayan ilk instax akıllı telefon yazıcısı. Anılarını sergilerken neden yalnızca baskı alasın ki? mini Link 2, yaratıcılığını tetikleyerek ilham verirken; akıllı telefonlarınız ve mini Link uygulaması üzerinden kablosuz bağlanmanızı sağlayarak, arkadaşların ve ailen ile harika anlar biriktirmenize yardımcı olur. instaxAiR (yepyeni AR çizim modumuz) ve çok sevilen Match Test özellikleri gibi harika eğlencelerle dolu mini Link 2 ile daha fazlasını gerçekleştirmeye ve paylaşmaya hazır ol.”

Mini Link 2, yapılan açıklamaya göre akıllı telefonların yanı sıra FUJIFILM X-S10 aynasız dijital fotoğraf makinesiyle de uyumlu kamera entegrasyonu sağlıyor. Bir baskıyı yaklaşık 15 saniyede aktararak kesintisiz baskıyı desteklerken, tek şarj ile yaklaşık 100 instax mini baskıyı sorunsuz bir şekilde yazdırabiliyor. Instax mini Link 2, özelleştirilebilir çerçeveler, renk modları ile beraber yazıcıyı “havada” çizim yapmak ve efektleri doğrudan baskıya eklemek için bir araç olarak kullanma imkanı sunan yeni instaxAiR gibi son teknolojiyle donatılmış bir özelliği de kullanıcılara sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Instax mini Link 2’nin kullanıcıların kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmelerine yardımcı olduğunu söyleyen FUJIFILM Europe Görüntüleme Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Shin Udono, piyasaya sürülen cihazın yeni özellikleriyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “instaxAiR gibi son derece yenilikçi, eğlenceli ve interaktif özellikler sayesinde instax kullanıcıları ile bağ kurmanın ve yarattıkları görüntüler için onlara ilham vermenin yeni yollarını keşfediyoruz.”

Bu arada instax mini Link 2’nin lansmanıyla eşzamanlı olarak, ışığı yansıtan renkli gökkuşağı sprey tasarımlı yeni instax mini Spray Art Instant Film de kullanıcılarla buluşuyor. instaxAiR özelliğini ile birlikte kullanılabileceği gibi, tek başına da kullanılarak özel resimleri kattığı renklerle zenginleştirebiliyor.

Fujifilm instax mini Link 2 yanında bu da ilginizi çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş