Galaxy S9’un kamerası daha da gelişiyor

20 Temmuz 2018 17:30

Galaxy S9 sahiplerinin hoşuna gidecek güzel bir haberimiz var. Galaxy S9 için yayınlanan son güncellemeyle telefonun kamera yeteneği daha da gelişiyor.

Yaklaşık 250 MB boyutundaki güncellemeyle kameraya 480 fps ağır çekim özelliği geliyor. Kullanıcılar bundan böyle Galaxy S9’da kameralarını kullanarak 480 fps’de ağır çekim kaydedebiliyor. Bilindiği üzere Galaxy S9, 960 fps ağır çekim moduna da destek veriyor. AR Emoji özelliğinin de geliştirildiği güncellemede çeşitli iyileştirmeler de bulunuyor.

Galaxy S8 ile benzer bir tasarım çizgisine sahip olan Galaxy S9, tek arka kamerayla gelirken, S9+’ta çift arka kameraya yer verilmiş. Sonsuz Ekran’ın altında yer alan bant ise biraz daha inceltilmiş gibi görünüyor. Her ne kadar yüzle tanıma teknolojisine sahip olsa da Samsung henüz cihazlarında parmak izi sensörünü kaldırmaya hazır değil. Bu sebeple her iki cihazın arka kamerasının altında bir de parmak izi sensörü yer alıyor. Galaxy S9, 5,8 inç boyutunda bir ekranla geliyor. QHD+ çözünürlük sunan ekran, Super AMOLED elbette. S9+ modelinde ise ekran boyutu 6,2 inç.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy S9 başarılı ekranlarıyla fark yaratıyor

Aynı şekilde QHD+ çözünürlük sunan cihazın Galaxy S9’da olduğu gibi ekran oranı ise 18,5:9. Galaxy S9 hakkındaki tüm detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Samsung’dan iPhone X’u tiye alan Galaxy S9 reklamı

Paylaş