Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 için bir teknik detay daha netleşti

21 Temmuz 2021 18:39

Katlanabilir telefonlar Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 için bir teknik detay daha netlik kazanmış durumda. İşte son detaylar;

Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 modelleriyle 11 Ağustos tarihinde tanışıyoruz. Uzun süredir gündemde olan dikkat çeken modeller, aktarıldığı kadarıyla ortak olarak IPX8 sertifikasına sahip olacak.

Yeni telefonlar suya karşı ciddi seviyede dayanıklı olacak. Galaxy Z Fold2’de su geçirmezlik olmadığı için tedirgin olan kişileri yeni hamlesiyle memnun edecek firma, yeni telefonların için ABD özelinde ciddi bir takas programı da yürütecek.

ABD’de kullanıcılar yeni telefonları alabilmek adına eski iki cihazını kullanabilecek. Takas programına çift cihaz desteği getirmesi dikkat çeken Samsung, yeni telefonlarından ciddi düzeyde satmak istiyor. Ancak yine de bu telefonların çok geniş bir kitleye hitap etmediğini hatırlatmak gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 dışında 11 Ağustos Samsung etkinliğinde gelecek diğer ürünler ve fiyatları şöyle

Galaxy Buds2, Galaxy Watch4 ve Galaxy Watch4 Classic ile de kesin olarak 11 Ağustos tarihinde tanışıyoruz. Bu modellerden Galaxy Buds2, sızan fiyat listesine göre pazara 149 euro seviyesinde çıkacak. Galaxy Watch4 serisi akıllı saatlerin fiyatları da belli olmuş durumda. Buna göre normal model 40 mm için 269 euro, 44 mm için 299 euro’ya satılacak.

Akıllı saatin Classic modeli içinse başlangıç 369 euro seviyesinde yer alıyor. Bunun 42 mm için olduğu, 46 mm Classic içinse fiyatın 399 euro seviyesi karşımıza çıkacağı aktarılıyor.

Merak edilen katlanabilir telefon modellerinden Samsung Galaxy Z Fold3, söylendiği kadarıyla 1.655 ila 1.741 dolar arasında bir fiyata sahip olacak. Dikey katlanabilir yapıdaki Galaxy Z Flip3 içinse fiyat 1.045 ila 1.110 dolar arasında olacak.

İlginizi Çekebilir

Türkiye ihtimalli Xiaomi Mi 11 Ultra’nın içindeki detaylara bakın

Paylaş