General Mobile GM 21 Plus tanıtıldı; işte Türkiye fiyatı ve özellikleri

25 Mayıs 2021 15:28

General Mobile GM 21 Pro sonrasında General Mobile GM 21 Plus modeli de tanıtıldı. İşte telefon hakkında bilinmesi gerekenler;

Tüm detaylarına aşağıdaki haberde yer verdiğimiz General Mobile GM 21 Pro, yerli firmanın yeni dönemdeki tek temsilcisi olmayacak.

Dakikalar önce lanse edilen yeni model General Mobile GM 21 Plus, tasarımsal olarak Mobile GM 21 Pro’dan aşırı farklı görünmüyor.

Tanıtım videosunu aşağıda izleyebileceğiniz telefon, parmak izi sensörünü arkasında taşıyor. Damla çentikli yapıda karşımıza çıkan model, tasarım gibi teknik olarak da aşırı iddialı bir noktada değil.

Baktığımız zaman model 6,53 inç HD+ 60 Hz LCD bir ekrana sahip. Ekran gövde oranı yüzde 90 olan GM 21 Plus, önünde 8 megapiksellik bir selfie kamerası taşıyor.

Modelin arkasında ise üçlü kamera sistemi bir araya geliyor. Burada tam olarak 16 megapiksel + 2 megapiksel makro + VGA kameraları kullanılıyor.

Gücünü MediaTek imzalı Helio G35 işlemciden alan telefon, 4 GB RAM’e sahip ve 64 GB depolama ile geliyor. Depolama miktarı microSD üzerinden artırılabiliyor.

5.050 mAh pil üzerine kurulan General Mobile GM 21 Plus, biyometrik güvenlik konusunda abisi GM 21 Pro gibi parmak izi ile yüz tanıma sunuyor.

Buradaki yüz tanıma sistemi yüzde 100 güvenlik getirmiyor. Çünkü tek bir kamera ile sadece yazılımsal tarama yapılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

General Mobile GM 21 Plus da dikkat çekti

İki farklı renk seçeneği olan akıllı telefonun açıklanan Türkiye fiyatı ise 1.999 TL seviyesinde yer alıyor. Modelin resmi tanıtım sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

General Mobile GM 21 Plus’ın teknik özellik tablosu

Paylaş