Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro tasarımları sızdırıldı

14 Mayıs 2021 09:34

Google Android telefon pazarında kalmayı sürdürüyor. Bu konuda özellikle ABD’de dikkat çeken firma, bu sefer Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro ile gündemde.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro tasarımları, Jon Prosser tarafından sızdırıldı. Yukarıda görebileceğiniz üzere telefonlar gerçekten dikkat çeken bir tasarıma sahip.

İki modeli de ekran delikli ve keskin hatlı olarak tasarlayan Google, yeni amiral gemilerinin özellikle arkasında fark yaratmak istemiş.

Modellerin arkasında ilginç ve bize şık duran bir yatay kamera modülü yer alıyor. Bu modülün üstünde ise kontrast olması için turuncu bir bölüm kullanılmış.

Bu tasarımla çok dikkat çekecek gibi görünen telefonlar için şimdilik pek fazla teknik detay yok. Ancak telefonlar arada üçlü kamera taşıyor ve güçlerini kesin olarak Snapdragon 888 işlemciden alıyor.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro arasındaki tek farkın pil ve ekran boyutu olacağı kaynakların verdiği ilk bilgiler arasında yer alıyor.

Diğer Pixel’ler gibi Türkiye’de satılmayacak telefonlar, yalnız da gelmeyecek. Firma modeller için ile aşağıda gördüğünüz ilk akıllı saatini de resmi olarak lanse edecek. Bu saate Pixel Watch adı verilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Google Pixel 6 serisi dışında başka yeni Pixel haberleri de var

Örneğin firmadan yakında Pixel Buds A kablosuz kulaklık modeli geliyor. Kablosuz kulaklığı en son gündeme getiren Google‘ın kendi paylaşımı olmuştu.

Bu model dışında firmanın başka büyük Pixel planları da var. Örneğin Google’ın bir sonraki Pixel akıllı telefonu için kendi işlemcisini geliştirdiği duyuluyor.

Aynı şekilde firmanın bir katlanabilir Pixel modeli geliştirdiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Pixel ürünlerini Türkiye dahil olmak üzere her pazara getirmeyen internet devi, donanım tarafına genel olarak büyük önem veriyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın içine yakında bakın

Paylaş