Gördüğünüz bu AirPods Studio beklenenden çok ama çok daha pahalı çıktı

09 Ekim 2020 15:30

Teknoloji devi Apple‘ın üst seviye özelliklere sahip olacak yeni kablosuz kulaklık modeli AirPods Studio, kesin olarak iki farklı sürümle yolda.

Apple’ın kafa üstü kablosuz kulaklığı AirPods Studio, kısa süre önce iPhone 12’lerin tanıtılacağı etkinlikte karşımıza çıkmayacak haberiyle gündeme gelmişti. Şimdi ise ürünün iki fakrlı sürüme sahip olduğu aktarıldı. Sayfada tasarımını gördüğünüz model metal ile deri kullanılan lüks versiyon, daha önce söylendiği gibi 349 dolar değil tam 599 dolara satılacak. 349 dolarlık versiyonun ise spor odaklı olduğu ve daha temel malzemeler üzerine kurulduğu aktarılıyor. Apple’ın burada iki farklı seçenek sunması güzel ancak fiyatlar gerçekten ucuz versiyon için bile yüksek görünüyor. Bu iki Studio modelinin şimdilik tam olarak ne zaman çıkacağı bilinmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AirPods Studio için teknik olarak neler biliyoruz?

Transparency Mode ile istenirse kesebildiği dış gürültüyü içeriye verebilecek denilen her iki Studio versiyonu da sürpriz olmayacağı üzere çok yüksek ses kalitesi sunacak ve geniş özelleştirme seçeneklerine sahip olacak.  iOS ile Mac tarafında çalışıyor ve özel ekolayzır ayarlarını da taşıyor denilen kablosuz kulaklık, manyetik olarak çıkarılıp değiştirilebilecek kulak padleriyle yolda bulunuyor. USB-C portundan şarj edilebilecek kulaklık için kablolu bağlantıya ise izin vermiyor bilgisi elimizde bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

En ufak boyutlu Xbox modeli Series S ile tanışın

Paylaş