Devialet, çok iddialı ilk kablosuz kulaklık modeliyle karşımızda

09 Ekim 2020 15:00

Kablosuz kulaklık pazarına çok iddialı bir seçenek daha dahil edildi. Ses konusunda önemli isimlerden Devialet, ilk kulaklık modeliyle karşımıza çıktı.

Devialet firması en son Huawei Sound X akıllı hoparlör ile gündeme gelmişti. Huawei bu modeli için şirket ile ortaklık kurmuştu. Bilmeyenler için Fransa merkezli Devialet dünyanın en gelişmiş ve güçlü hoparlör, özellikle de Bluetooth hoparlör sistemlerini üretiyor. Phantom serisi hoparlörleri inanılmaz olan firma, Huawei Sound X modelini de ses açısından özel şekilde hazırlamıştı. Şimdi ise şirketten Gemini isimli kablosuz kulaklık geldi. Çok ama çok yüksek ses performansı sunduğu aktarılan ürün, kulak için formunda olduğundan yüksek pasif yalıtım getiriyor ve ANC yani aktif gürültü engelleme de sunuyor. Burada tam olarak üç seviye ANC sunuyor denilen Gemini, uygulama desteğinde gelişmiş özelleştirme imkanları getiriyor ve sürpriz olmayacağı üzere şarj özellikli bir hazne üzerine kuruluyor. Biraz büyük görünen bu haznenin USB-C üzerinden şarj edilebildiği ve aynı zamanda Qi kablosuz şarj desteği sunulduğu da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Devialet Gemini kablosuz kulaklık elbette ucuz değil

Normalde ANC ile 6 saat, ANC olmadan ise 8 saat pil ömrü sunan Gemini, hazne ile bu rakamları üçe katlayabiliyor. Yurt dışında ön siparişe açılacak ürünün satış fiyatı ise 299 dolar seviyesinde yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Bu da daha ulaşılabilir Huawei’nin yeni kablosuz kulaklığı

Paylaş