Gözden kaçan süper kahraman dizisi: Umbrella Academy [Video]

11 Aralık 2018 21:30

2019’da izlemek için sabırsızlandığımız diziler listemize dahil ettiğimiz Netflix yapımı Umbrella Academy, ilk fragmanıyla karşımızda.

Netflix yepyeni bir çizgi roman uyarlaması olan Umbrella Academy için geri sayımı başlattı. Gerard Way ve Gabriel Bá imzalı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan dizi eğlenceli bir macerayı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizinin konusu ise hayli ilgi çekici. 1989’da dünyanın dört bir yanında o sabaha kadar hamile dahi olmayan 43 kadın doğum yapıyor. Sir Reginald Hargreeves ise doğduktan sonra bir şekilde büyüyen ve kurtulan “özel güçlere sahip” 6 çocuğu evlat ediniyor. Her ne kadar fragmanda 6 çocuk dense de 6. çocuğun gösterilmediği ve 5 numaralı çocuktan 7 numaralı çocuğa geçtiği görünüyor. Arada 7. bir çocuk eksik anlayacağınız. Dizi ilk gizemi fragmanda veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Süper kahraman ailesi

Günümüze geldiğimizde ise işler Hargreeves için iyi gitmiyor. Dünyanın 8 gün sonra yok olacağını öğrenen kardeşler yıllar sonra bir araya geliyor ve bunu durdurmak için bir çözüm üretmeye çalışıyor. Bu sırada gizemli bir şekilde ölen Hargreeves’ın “gizemli ölümünü” de çözmeye çalışıyorlar.

Dizi başrollerine Ellen Page, Tom Hopper, Robert Sheehan, Mary J. Blige, Kate Walsh ve Ashley Madekwe’yi oturtuyor. Hem heyecan verici hem de aksiyon dolu bir macerayı Netflix izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan Umbrella Academy, 15 Şubat‘ta yayınlanacak. Dizinin ipuçlarıyla dolu ilk fragmanını haberin üzerindeki videodan izleyebilirsiniz.

Paylaş