Guardians of the Galaxy’nin ilk resmi konseptinde Aquaman yıldızının Drax dönüşümü

08 Ocak 2019 21:00

Aquaman yıldızı Jason Momoa için Marvel’ın başka planları varmış. Guardians of the Galaxy için düşünülen Momoa’nın resmi Drax tasarımları ortaya çıktı.

Aquaman filmiyle vizyonda esip gürleyen Jason Momoa, esasen Guardians of the Galaxy için düşünülen isimler arasında yer alıyormuş. Şimdilerde Dave Bautista tarafından hayat verilen Drax rolü için düşünülen Momoa’nın bu rol için resmi konsept çizimleri dahi bulunuyor. Momoa’nın Drax’ının Bautista’nınkinden hayli farklı olduğunu söyleyelim. Marvel Studios’un görsel bölümünün başındaki isimlerden Charlie Wen, Instagram hesabı üzerinden bizle nasıl bir Drax’ın buluşabileceğini paylaşıyor. Momoa’nın bu haldeki dönüşümünün filmin komedi alt tonuyla çok uyuşmadığını söylemek mümkün. Ancak etkileyici göründüğü kesin.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kratos esintileri

Wen konsept çalışmayı şu sözlerle paylaşıyor: “Aquaman günlerinden önce Jason Momoa az kalsın Drax oluyordu! Harika bir deneme çekimi de geçirmişti. Ancak sonuç olarak Bautista doğru karardı. Bu da Momoa’nın karakterine ilişkin ilk çizimlerden biri. Çizgi roman versiyonu benim bir başka yarattığım karakter olan God of War’dan Kratos’a çok benziyor. Drax’ı olabildiğinde ona benzetmemeye çalıştım.

Momoa kesinlikle ortaya vizyonda izlediğimizin çok dışında bir Drax çıkarmış durumda. Ancak bu görseller bize Momoa’nın olası bir Kratos filmi için ideal seçim olabileceğini gösteriyor bize göre. Belki de gelecekte Momoa bu rol için düşünülmeli…

İlginizi çekebilir

Netflix’in John Wick benzeri filmi Polar

Paylaş