Haritalama yapabilen Roborock Q7 Max robot süpürge için indirim fırsatı [Nisan 2024]

25 Nisan 2024 12:00

Roborock Q7 Max robot süpürgenin fiyatı bir satış kanalında geriledi. Beyaz renkli bir gövdeye sahip olan cihaz 4.200 Pa maksimum emiş gücü ile halılardaki veya zeminlerdeki kirleri kolayca toplayabiliyor.

Döşeme tahtası çatlaklarında saklanan kalıntıları da kaldırabilen Roborock Q7 Max uzun ömürlü ve kauçuk bir fırçayla geliyor. Halıları daha fazla kir çıkarmak için güçlü bir şekilde çalkalayabilen süpürge tozu vakum akışına gönderiyor ve saçın dolanmasına karşı güçlü bir şekilde direniyor. Birden fazla bölmede hareket edebilen cihaz hem süpürme hem de paspas işleminde bulunabiliyor. 470 ml toz hazne kapasitesine ek olarak 350 ml su deposu kapasitesi kullanıcılara sunuluyor. Üç boyutlu haritalama özelliğinin de yer aldığı cihaz bu sayede kullanım kolaylığı da sağlıyor. Kullanıcılar gelişmiş teknolojisiyle beraber evlerinin düzenini daha net oluşturmak için mobilya ve zemin özellikleri ekleyebiliyor. Cihazın menü bölümüne rutinler girilerek  günün belli zamanlarında tek tuşla o bölgeyi süpürmesi için yönlendirme yapmak mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Roborock Q7 Max modelinin kampanyalı fiyatı ne kadar?

180 dakikalık çalışma süresi sunan robot süpürgenin pili yaklaşık 6 saatte tamamen şarj oluyor. 3,6 kilogram ağırlığındaki cihazın fiyatı 15.849 TL‘den 14.849 TL‘ye gerilemiş durumda.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş