Hızlı ve Öfkeli dünyasında Hobbs & Shaw ile oluşan gizem

24 Ekim 2019 18:30

Hızlı ve Öfkeli dünyasında geçen Hobbs & Shaw filmi yeni bir gizemin oluşmasına neden oldu. Görünen o ki bu gizemli karakter serinin ilerleyen filmlerinde karşımıza çıkacak.

Bildiğiniz gibi Hızlı ve Öfkeli’nin dünyası yan hikayelerle genişliyor. Bu konuda atılan ilk adım da Hobbs & Shaw filmi olmuştu. Filmin başrollerini Dwayne Johnson, Jason Statham ve Idris Elba gibi isimler üstlenmişti. Ryan Reynolds da sürpriz bir karakterle karşımıza çıkmış ve bu evrenin bir parçası olmuştu. Fakat filme dair karanlıkta kalan bir detay vardı. O da Hobbs & Shaw’ın asıl kötüsünün kim olduğuydu. Hızlı ve Öfkeli dünyasında geçen hikayede önce Eteon diye gizli bir örgüt olduğunu ve yaşananlarda en büyük rolü bu örgütün üstlendiğini öğrendik. Ardından bu grubun başında The Director ismiyle anılan gizemli bir karakterin yer aldığı ortaya çıktı. Fakat Hobbs & Shaw bu karakterin kim olduğuna dair net bir ipucu vermedi. Hızlı ve Öfkeli’nin hayranlarının fazlasıyla merak ettiği bu karaktere dair detayların ilerleyen filmlerde ortaya çıkacağı anlaşıldı. Beklenen açıklama serinin yazarlığını üstlenen Chris Morgan‘dan geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hızlı ve Öfkeli dünyasının yeni kötüsü

“Büyük bir sinematik evrene sahip olmanın en büyük avantajlarından biri hikayeleri tek bir filme sıkıştırmak zorunda kalmayışımız. Bu gizemli karakter devam eden sürecin bir parçası. İzleyicilerin meraklarını gidermek için biraz daha beklemesi gerekecek.”

Chris Morgan Hobbs & Shaw’ın tanıttığı bu kötünün sandığımızdan daha önemli olduğuna işaret ediyor. Bakalım Eteon örgütü ve The Director hangi Hızlı ve Öfkeli filminde yeniden karşımıza çıkacak?

İlginizi çekebilir

Hobbs & Shaw filminin fragmanı

Paylaş