Honda Civic Type-R ilhamlı Casio saat Türkiye’de satışa çıktı

15 Aralık 2023 12:06

Saat denildiği zaman halen akla gelen ilk firmalardan olan Casio, kısa süre önce Honda Civic Type-R ilhamlı bir saat hazırlamıştı.

İşte bu ECB-2200HTR-1ADR model numaralı saat, Casio’nun resmi Türkiye sitesi üzerinden yapılan buradaki bağlantı yönlendirmesine göre Türkiye’de ancak 24 bin TL gözden çıkarılırsa elde edilebilecek. Bu saat hakkında Casio Türkiye’nin kendi açıklaması tam olarak şöyle: “Dünyayı nesiller boyu çığır açan yol arabalarıyla tanıştırdığı için EDIFICE Honda TYPE R Edition ile Honda’ya saygı duruşunda bulunma zamanı. İşbirliği ile tasarlanan bu saat, EDIFICE ve Honda’nın spor araba modellerinin zirve noktası olan Honda TYPE R’nin yüksek performanslı motor sporlarına yönelik ortak tutkusunu ifade ediyor. Bu birinci sınıf spor arabalar, yarış arabalarının hızını ve olağanüstü sürüş keyfini yola taşıyarak TYPE R’ye ikonik “Kırmızı H” rozetini taşıyan tek yol arabası olma ayrıcalığını kazandırıyor. Honda TYPE R otomobillerinin baş geliştiricisiyle bir araya gelen EDIFICE geliştirme ekibi, Honda’nın yarışların “özünü” ve “hissini” yol arabalarına aktarma konseptinden ilham alarak bu fikirleri EDIFICE Honda TYPE R Edition’ın tasarımına entegre etmek üzere yola çıktı. Yarışın “özü”, saatin okunabilirliğine ve uyumuna yansıtıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gösterge işaretlerine ve ibrelere uygulanan karanlıkta parlayan boya olağanüstü okunabilirlik sağlarken, açılır tokalı ve Alcantara astarlı gerçek deri kordon daha da rahat bir uyum sunuyor. Yarış “hissine” odaklanan bu saat, neredeyse Honda TYPE R otomobili bileğinizde taşıdığınız hissini uyandırıyor. Tasarım TYPE R sembolleriyle dolu: “Kırmızı H” rozeti, özgün Şampiyonluk Beyazı boya, R işaretini taşıyan düğmeler, kordon halkasındaki ve gövdenin arkasındaki TYPE logosu ve TYPE R otomobillerin içinde kullanılan Alcantara malzeme ve kırmızı dikişler.

Son olarak, bütün TYPE R serisinde beyaz deri kordon üzerine basılmış ikonik TYPE R model kodları bulunuyor. Gövde, hem güç hem de hafiflik için karbon fiber takviyeli silikondan üretilmiştir. Bluetooth ile Akıllı Telefon Bağlantısı, Tough Solar şarj sistemi, yüksek parlaklığa sahip LED ışık ve çizilmeye dayanıklı, son derece şeffaf safir kristal ile bu saat aynı zamanda pratiklik de sunuyor. Doğru zamana otomatik ayarlama, saati zahmetsizce çalıştırma ve Dünya Saati ile alarm ayarlarının kolay yönetimi için akıllı telefon uygulamasın girmeniz yeterlidir.”

Honda Civic Type-R ilhamlı Casio saat yanında bu da ilginizi çekebilir: İddialı AR gözlük Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition tanıtıldı

Paylaş