Horlama takibi yapabilen Samsung Galaxy Watch 4 için indirim kampanyası

17 Mart 2022 11:00

Geçtiğimiz eylül ayında Türkiye’de satışa sunulan Samsung Galaxy Watch 4 için indirim fırsatı geldi. Bir satış kanalı tarafından yapılan indirim kampanyasında akıllı saatin fiyatı 2.450 TL‘den 2.156 TL‘ye geriledi.

Haberde bahsi geçen 44 mm’lik akıllı saat ailenin sporucuları hedef alan modeli. Paylaştığımız modelin gövdesinde alüminyum malzemesi yer alırken Classic modelinin gövdesinde paslanmaz çelik malzeme bulunuyor. Ayrıca Classic modelinde 42 mm ve 46 mm boyut ölçüsü bulunurken standart modelde 40 mm ve 44 mm boyut ölçüleri yer alıyor. 1,4 inçlik Super AMOLED ekranla gelen saat vücut analizi özelliğine saihp. Piyasadaki akıllı tartı sistemlerinde de kullanılan bu özellik sayesinde akıllı saat vücut yağı, iskelet kası, vücut yağı, BMI ve vücut suyu gibi ölçümler yapabiliyor.

Akıllı saatte farklı olan özelliklerden biri de horlama belirleme. Uyurken kandaki oksijeni ve horlamayı da ölçebilen saat bu sayede daha detaylı uyku takibi sunabiliyor. Uyku süresiyle ilgili bilgi saatte yer alsa da daha detaylı bilgi uygulamada yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Watch 4 modelinde EKG özelliği var mı?

EKG ve SpO2 özellikleri Galaxy Watch 4 Classic’te de yer alsa da Türkiye’de bu özellik ne yazik ki aktif olarak kullanılamıyor. Akıllı saatte 5 nm üretim süreciyle üretilen Exynos W920 işlemcisi kullanılıyor. Döner çerçevesiyle göze çarpan Classic modelinin detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Huawei P50 Pro ve Huawei P50 Pocket yanında bunlar da ilginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş