House of the Dragon temalı OPPO Reno8 Pro hazırlandı

20 Ekim 2022 15:34

Game of Thrones ile bağlantılı House of the Dragon dizisi için özel bir OPPO Reno8 Pro versiyonu hazırlandı.

Akıllı telefon firmaları şimdiye kadar birçok farklı özel telefon versiyonu ile ses getirdi. Sektörde otomobil firmaları ile ortaklık gerçekleştiren isimler oldu, büyük giyim firmalarıyla bir araya gelen şirketler karşımıza çıktı. Bu konuda bir adım atan OPPO ise bugün Game of Thrones ile bağlantılı House of the Dragon dizisi için özel bir OPPO Reno8 Pro (Telefonun detayları burada) tanıttı. Sadece Hindistan merkezli olarak satılacak bu telefonun, sadece kutu içeriği fark yaratıyor.

Akıllı telefonun kutusunda ilk olarak altın görünümlü ufak bir ejderha yumurtası yer alıyor. Kutuda aynı zamanda, Targaryen ailesinin amblemini taşıyan deri kılıf, ejderha temalı SIM çıkarıcı, ejderha temelli arka tutucu, King Viserys imzalı bir mektup ve Targaryen ailesine işaret eden bir anahtarlık bulunuyor. Telefonun Hindistan’da 24 Ekim tarihinde satışa çıkacağı açıklanıyor ancak sınırlı üretim model için bir fiyat verilmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

House of the Dragon Türkiye’de biraz geç de olsa beIN CONNECT tarafından yayınlanıyor. Firma dikkat çeken dizi için kendisi şu özeti geçiyor: “Hikayesine, Daenerys Targaryen’in doğumundan 172 yıl öncesini anlatarak başlayan “House of the Dragon”, Ejderhaların Dansı olarak da bilinen ve Westeros’ta hüküm süren Targaryen Hanedanı üyeleri arasındaki iç savaşa odaklanıyor.

Geniş oyuncu kadrosunun en tanınan ismi Matt Smith’i Daemon Targaryen karakteriyle izlediğimiz dizide Paddy Considine, Rhys Ifans, Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Steve Toussaint, Eve Best, Milly Alcock, Emily Carey ve Fabien Frankel gibi isimler yer alıyor.”

House of the Dragon yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

Paylaş