Huawei Akıllı Tartı 3 Türkiye’de satışa çıktı; işte fiyat ve detaylar

11 Mart 2021 11:30

Sağlık bir yaşam için hazırlanan ve çok gelişmiş özellikleri bir araya getiren Huawei Akıllı Tartı 3, artık Türkiye’de de elde edilebiliyor.

Huawei Akıllı Tartı 3, 299 TL” satış fiyatıyla buradan satın alınabilen firmanın Türkiye’deki en yeni sağlık ürünü olarak ses getirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre Akıllı Tartı 3, vücut ağırlığı, vücut kitle indeksi, yağ oranı, iskelet kası kütlesi ve bazal metabolizma hızı gibi 11 ana vücut göstergesini ölçüyor. Huawei TruFit vücut kompozisyonu modeli ile Akıllı Tartı 3 etkileyici bir doğruluk seviyesine ulaşıyor. Ölçek aynı zamanda indeks analizi raporları sağlıyor. Kullanıcıların Huawei Health uygulaması aracılığıyla verilerine erişmelerine olanak tanıyan Akıllı Tartı 3, Ağırlık, vücut kitle indeksi, vücut yağ oranı, yağsız kütle, iskelet kası kütlesi, vücut su yüzdesi, protein, kemik mineral içeriği, viseral yağ seviyesi, bazal metabolik oran ve kalp atışı dahil olmak üzere 11 farklı temel sağlık göstergesini izleyerek, kullanıcıların egzersizlerinin sonuçlarını gün be gün ortaya koyan ve vücutlarındaki değişimleri detaylı olarak raporlayan bir sağlık asistanı olarak görev yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Akıllı Tartı 3 önemli bir yardımcı konumunda yer alıyor

Cam paneli ve saf beyaz görünümü ile Huawei Akıllı Tartı 3 kullanıcıya temiz ve detaylı bir tasarım sunuyor. Söylendiği kadarıyla yapılan binlerce test sonucunda farklı yaş grupları için uygun hale getirilen tartı panel düzeni, 3,5 mm yüksekliğinde düşük profilli ayaklar ve silikon kauçuk kaymaz pedler, kullanıcının istediği zaman istediği zeminde sabit bir şekilde ölçüm yapmasına izin veriyor.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en ufak aksiyon kamerası

Paylaş