28 saat pil ömrü vadeden Huawei FreeBuds 5i için yeni indirim fırsatı [Nisan 2024]

23 Nisan 2024 21:00

Huawei FreeBuds 5i kablosuz kulaklığın fiyatı yeniden düştü. 42 dB çok modlu aktif gürültü engelleme özelliği ve 28 saate varan pil ömrüyle dikkat çeken kulaklık üç farklı ren seçeneğiyle geliyor. Selefine kıyasla daha kısa ve daha hafif olan kulaklık konforlu bir deneyim vadediyor.

Silikon bir uca sahip olan kulaklık hafif ve ergonomik tasarımıyla göze çarpıyor. USB-C bağlantısı üzerinden şarj edilebilen kulaklık IP54 sertifikasına sahip. Bu sayede su sıçramalarına karşı dayanıklı olan kulaklığı spor yaparken veya yağmurlu bir günde de kullanılabiliyor. Kulaklık toz girişine karşı dayanıklı olsa da toz geçirmez özelliğine sahip değil. Huawei AI uygulaması üzerinden ekolayzır ayarı da yapılabiliyor.Özellikle bas ağırlıklı parçalar dinlemeyi seviyorsanız EQ efeklerinde bassları yükselt ayarı seçilebiliyor. Hi-Res Audio Wireless ve LDAC sertifikalarına da destek veren kulaklık bu sayede yüksek çözünürlüklü ses kalitesi de sunuyor. Pek tabii yüksek çözünürlüklü ses kalitesi için kullanılan müzik servisindeki ayarlarda en iyi ses kalitesinin ayarlanılması gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei FreeBuds 5i kablosuz kulaklık hızlı şarj özelliğine de destek veriyor

Huawei kablosuz kulaklığın ve şarj kutusunun pili yüzde 100 şarj edildiğinde 28 saate varan bir deneyim sunduğundan söz ediyor. Kulaklık aynı zamanda 15 dakika şarj edildiğinde 4 saate varan bir kullanım imkanı da vadediyor. FreeBuds Pro 2’de 3 adet mikrofon yer alırken bu modelde 2 adet mikrofon bulunuyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan kablosuz kulaklık yapılan indirimle şu anda 1.844 TL‘ye satın alınabiliyor. Kulaklığın detaylı incelemesini buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş