Huawei MateBook 16s Türkiye’de satışa çıktı

21 Eylül 2022 08:38

Huawei, Türkiye’deki ürün gamını büyütüyor. Bu sefer Huawei MateBook 16s modelinin Türkiye’de satışa çıktığı duyuruldu.

Oldukça şık tasarımlı Huawei MateBook 16s için Huawei Türkiye özet olarak şunları aktarıyor: “MateBook 16s sürükleyici 16 inç ekrana, yüzde 90 ekran-gövde oranına, 3:2 en boy oranına ve kusursuz çözünürlük için FullView ekrana sahip. Ayrıca düşük mavi ışığa ve titreşimsiz, çift göz korumalı ekrana sahip olmasının yanında Intel’in en yeni ve yüksek performanslı 12. Nesil i9 işlemcilerini kullanarak her türlü zorlu başarım gerektiren işin altından rahatlıkla kalkabilir.”

Direkt olarak uzaktan çalışma odağında hazırlanan ve tüm temel ihtiyaçların altında rahatlıkla kalkabilecek bir seçenek olan model, 16 inç ekranı ile geniş bir çalışma alanı sunuyor. “Uzaktan çalışma ve eğitime yönelik küresel bir hareketle birlikte, büyük ekranlı, yüksek performanslı, hafif dizüstü bilgisayarlara yönelik artan bir talep var.” diyen şirket, oldukça ince çerçeveler ile tasarladığı modeli MateBook 16s ile özellikle uzaktan çalışan kişiler arasında dikkat çekecek gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MateBook 16s’in 12. Nesil Intel i7 işlemcili versiyonu 26.999 TL ve i9 işlemcili versiyonu ise 29.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bilgisayarı buradan satın alan tüketicilere ayrıca 6.500 TL değerinde MatePad T10S, CD Dizüstü Bilgisayar Sırt Çantası ve 2. Nesil HUAWEI Bluetooth Mouse hediye ediliyor.

Huawei MateBook 16s yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

Paylaş