Huawei Watch GT 2 serisinin sahiplerini sevindirecek güncelleme

22 Nisan 2020 20:24

Honor MagicWatch 2 akıllı saat modeli yanında Huawei Watch GT 2 serisi akıllı saat sahiplerini de sevindirecek bir güncelleme geldi.

Huawei Türkiye tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Huawei Watch GT 2 serisi akıllı saat modellerine Türkiye’de verilen güncelleme ile SpO2 takibi özelliği getirildi. Yukarıda da belirttiğimiz üzere kısa süre önce Honor MagicWatch 2 için de gelen SpO2 takibi, tam olarak kanın oksijen yoğunluğunu ifade ediyor. Bu özellik spor yaparken doku ve hücrelere ne kadar oranda oksijen sağlandığını gösteriyor. Firma bu faydalı özellik için “spor yaparken kandaki oksijen seviyesini takip ederek vücudunuzun antrenmanlara ya da yüksek irtifaya ne kadar uyum sağladığını gözlemleyebiliyorsunuz” diyor. Bu da özellikle spora bilimsel olarak yaklaşan kişiler için oldukça güzel görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Watch GT 2 serisine en son Watch GT 2E dahil olmuştu

Gelişmiş akıllı saat, 1,39 inç 454×454 piksel AMOLED ekran üstüne kuruluyor. 455 mAh seviyesinde bir pil taşıdığı ve 14 güne yakın pil ömrü sunabildiği aktarılan model, 25 gram ağırlığa ve 53 x 10.8 x 46.8 mm boyutlara sahip. Bağlantı tarafında Bluetooth 5.1 kullanan ve Android yanında iOS telefonlarla da kullanılabilen saat, 16 MB RAM ile toplam 4 GB dahili depolamaya sahip. Model müzikleri içerisinde depolayabiliyor ve 50 metre derine kadar inebiliyor. 100 farklı sporu algılayabilen akıllı saat, aktivite konusunda detaylı veriler toplayabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Huawei’nin Türkiye’de de satılan yeni kulaklığı

Paylaş