İlginç iPad Pro iddiası; aynı yıl hem Mini-LED hem OLED

23 Kasım 2020 20:27

Apple, yeni iPad Pro modelleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Bu sefer aynı yıl hem Mini-LED hem OLED haber ses getirmiş durumda.

Kore merkezli kaynaklara göre Apple’dan 2021’in ilk çeyreğinde Mini-LED ekranlı ilk iPad Pro geliyor. Burada ilginç olan ise Apple’dan 2021’in ikinci yarısında bir de OLED ekranlı iPad Pro’nun geleceğinin aktarılması. Bunun arkasındaki yani iki farklı ekran teknolojisi kullanılacak olmasının arkasındaki neden ise şimdilik tam olarak bilinmiyor. Bu çok da mantıklı gelmiyor ancak çiftli yapının arkasında tedarik limitleri olabilir yorumları geliyor. Mini-LED’i 12.9 inç, OLED’i ise 11 inç modele koyma ihtimali bulunan Apple, ilginç planlar yapıyor gibi görünüyor. Bu planların yakın zamanda iyice detaylanması ve netlik kazanması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple iPad Pro modelleriyle çok iyi satış rakamlarına ulaşıyor

Aslında genel olarak tüm iPad’ler çok iyi satıyor. Özellikle pandemi döneminde iPad satışlarının patlama yaptığı biliniyor. Artık çoğu kişi hem kendisine hem de çocuklarına bir dizüstü almak yerine iPad satın alıyor. iPad hem pil ömrü hem de uygulama desteği hem de kullanım kolaylığıyla 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Tablet pazarının tek başına domine eden Apple, bunun 2021’de de devam ettirecek izlenimi oluşturuyor. Birçok isim denemesine rağmen tablet tarafında Apple’ı geçemiyor.

İlginizi Çekebilir

Ford’un bisiklet ve motosiklet sürücülerine özel sistemi

Paylaş