İlk görselleri ve detaylarıyla bütçe dostu Honor 8A

15 Aralık 2018 17:00

Huawei’nin alt markası Honor, yeni bir model daha geliştiriyor. Sürekli olarak büyüyen firma, çok yakında karşımıza Honor 8A ile çıkıyor İşte detaylar;

Çin merkezli resmi TENAA kayıtlarında görülen Honor 8A, aşağıda görebileceğiniz üzere gayet standart bir tasarım taşıyor. Bütçe dostu bir yapısı bulunan telefon, arkasında ve önünde birer tane kamera taşıyor. Arka kamerası 13 megapiksel olarak açıklanan model, ön kamerasını su damlası şeklindeki ön çentikte barındırıyor. Parmak izi sensörü görünmeyen akıllı telefon, burada yüz tanıma teknolojisinden yararlanıyor deniyor. Bu yüz tanıma teknolojinin üç boyutlu olmayacağı görülüyor. Bu da güvenlik için pek de iyi durmuyor. Henüz ayrıntılı teknik detayları bilinmeyen telefon, şimdilik gümüş renkte karşımıza çıkıyor. Ancak mutlaka mavi gibi diğer renklerin de gelmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor 8A haricinde Play 8 modeli de geliyor

Teknik tarafta modelin 6 inç HD+ ekran üzerine kurulduğu belirtiliyor. Play 7 modelini sadece 95 dolar fiyat etiketiyle satan firma, yeni modeline 2.3 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci koyuyor. 3 GB RAM’e sahip olduğu belirtilen telefon, 32 GB ya da 64 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak. MicroSD yuvası unutulmayan modelin, arkasında 13 megapiksel, önünde ise 8 megapiksel kamera yer alıyor. Parmak izi taşımayan ve kutusundan Android 9.0 Pie çıkan çıkan Play 8, 2,920 mAh pille geliyor.

İlginizi Çekebilir

İddia ediyoruz böyle bir telefon daha önce görmediniz

Paylaş