Indian Motorcycle ve Super73 ortaklığından çıkan elektrikli bisiklet

05 Mart 2022 20:02

Alanlarında önemli isimler Indian Motorcycle ve Super73, özel bir elektrikli bisiklet modeli için bir araya geldiler ve bundan eFTR Hooligan 1.2 doğdu.

Super73 firmasının elektrikli bisiklet modellerini sizlere daha önce de çok kez paylaşmıştık. Özellikle motosiklet benzeri seçenekleriyle fazlasıyla ses getiren firma, bu sefer yukarıda da dediğimiz gibi Indian Motorcycle firmasıyla bir araya geldi. Bu ortaklıktan doğan eFTR Hooligan 1.2, bir motosiklet gibi görünen ancak bisiklet sınıfında yer alan bir araç. Bu açıdan motosiklet ehliyetine ihtiyacı olmayan model, Super73’ün ikonik tasarımı çizgisine sahip ve retro çizgisiyle beraber bizce oldukça güzel görünüyor. Kalın lastikleriyle araziye de uygun olan model, düz tercih edilen selesinde iki kişiyi taşıyabiliyor ve güçlü aydınlatma sistemleri taşıyor.

Bünyesindeki arkaya konumlandırılan elektrikli motoruyla 2.000W güç getiren elektrikli bisiklet, firmaların ortak açıklamasına göre motosiklet benzeri kullanımda maksimum 32 km/s hıza çıkabiliyor. Eğer sürece pedal da dahil edilirse eFTR Hooligan 1.2 ile 42 km/s hızı görmek mümkün oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

960 Wh pik paketiyle yola ve sürücü ağırlığına bağlı olarak 120 km kadar iyi bir menzil getiren eFTR Hooligan 1.2, genel olarak şehir içi kullanımı ve hafta sonu eğlenceleri için oldukça iddialı ve ideal görünüyor. Modelin tek olumsuz yanı ise 3.999 dolar gibi yüksek sayılacak yurt dışı satış fiyatı oluyor.

İddialı elektrikli bisiklet modeli yanında bu da ilginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş