iOS 14’ün sunacağı yeniliklerle tanışın [Video]

12 Nisan 2020 20:00

Bu yılın haziran ayında tanıtılmasını beklediğimiz iOS 14 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen güncelleme ile ilgili konsept bir çalışma ConceptsiPhone tarafından yayınlandı.

Şu anda Azul kod adıyla anılan  güncellemenin yeni özelliklerle geleceği belirtiliyor. Widget’lar ve akıllı dinamik duvar kağıtları ile ana ekran özelleştirmesi sunacağı söylenen güncellemede artırılmış gerçeklik destekli haritaların kullanılması bekleniyor. Çevrimdışı Siri desteği, Fitness uygulaması, iMessage’da mesajı geri çekme ve Apple Watch için kan oksijen seviyesi güncellemede sunulması beklenen diğer özellikler arasında. Seymour kod adlı egzersiz uygulaması içinde özel egzersiz videolarının indirileceği ve buradaki hareketlerin Apple Watch üstünde takip edilerek kararlı bir egzersiz / aktivite takibi yapılabileceği belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iOS 14 güncellemesinin sunacağı özellikler merakla bekleniyor

9to5Mac’a göre, güncellemede yer alan yeni bir özellik “Avokado” olarak adlandırılıyor. Bu özelliğin ana ekranı kontrol eden SpringBoard uygulamasıyla ilgili olduğu söyleniyor. Clips özelliğinin ise QR kod temelli çalışacağı söyleniyor. Söylendiği kadarıyla bu özelliğin QR kodu tarattığınız zaman karşınıza normal bir internet sitesi yerine bazı özellikleri interaktif olarak kullanılabilir uygulama bölümleri getireceği dile getiriliyor. Güncellemeyle ilgili bilgiler yazının da başında belirttiğimiz gibi haziran ayında açığa çıkacak. Güncellemeyle ilgili yeni detaylar geldiğinde sizlerle paylaşacağız, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlgili video

Paylaş