iPhone 11 serisi yanında beklenen ancak tanıtılmayan ürünler

11 Eylül 2019 13:00

Apple, 10 Eylül akşamında yeni ürünlerini görücüye çıkarttı. Ancak burada merakla beklenmesine rağmen iPhone 11 serisi ile gelmeyen ürünler de oldu.

Apple, uzun süredir beklenen etkinliğine ilk olarak Arcade ve TV+ servislerinden duyurular ile başladı. Daha sonra ise detaylarına burada ulaşabileceğiniz 10,2 inç ekranlı iPad, detaylarına burada ulaşabileceğiniz Apple Watch Series 5, detaylarına burada ulaşabileceğiniz iPhone 11 ve detaylarına burada ulaşabileceğiniz iPhone 11 Pro ile 11 Pro Max tanıtıldı. Bu modeller hem olumlu anlamda hem de olumsuz anlamda birçok yorum aldı. Peki etkinlik kapsamında beklenmesine rağmen hangi ürünler tanıtılmadı? Burada karşımıza ilk olarak 16 inç MacBook Pro çıkıyor. Çok ciddi sızıntı gelmesine rağmen etkinlikte modelin adı dahi geçmedi. Bu modelin yeni bir tasarım ve klavye taşıyacağı söyleniyordu. İkinci olarak Apple’ın büyük merak uyandıran takip aksesuarı da tanıtılmayanlar arasında yer aldı. Takip cihazı, takip aksesuarı veya etiket donanımı gibi farklı isimlerde anılan ürün, temel olarak değerli eşyalarınızı Apple cihazlar üstünden takip etmenize imkan tanıyacaktı. Buna ek olarak yeni iPad Pro‘larda tanıtılmadı. Bu modellerin üçlü arka kameraya sahip olacağı iddia edilmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 11 serisi genel olarak çok dikkat çekti

Biliyorsunuz seride 3 farklı model bulunuyor. 699 dolar, 999 dolar ve 1.099 dolar fiyat etiketlerine sahip iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max, firmanın 2020 boyuna gündemde kalacak modelleri konumunda yer alıyor. Telefonların Türkiye fiyatları hakkında ise bir açıklama bulunmuyor. Ancak kesinlikle çok ama çok yüksek fiyatlar bizleri bekliyor.

İlgili Video

Paylaş