iPhone 12 Pro Max modelinin çıkış tarihiyle ilgili yeni bir iddia sızdı

07 Eylül 2020 20:30

Apple’a yakın kaynaklardan DigiTimes, iPhone 12 modelleriyle ilgili tahminlerine devam ediyor. Daha önceden paylaşılan bilgilerde göre 6,1 inçlik iPhone 12 Pro ile 6,1 inçlik iPhone 12 Max modellerinin ailenin diğer iki yeni üyesinden önce piyasaya sürüleceği iddia edilmişti.

Şirketin daha sonrasında 6,7 inçlik Pro Max ve 5,4 inçlik iPhone 12’yi satışa sunacağı iddia ediliyor. Kaynakların belirttikleri bilgiler gerçeğe dönüşürse iPhone 12 ailesinin tanıtım tarihi yarın açığa kavuşacak. Digitimes’ın aktardığı yeni bilgilere göre iPhone 12 ve iPhone 12 Max modelleri ekim ayında,  12 Pro ve 12 Pro Max modelleri ise kasım ayında satışa sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 12 Pro Max ve diğer modellerin Türkiye fiyatları belli mi?

Daha ince ekran çentiği sayesinde telefonların daha şık bir tasarım sunması bekleniyor. LOG ekibi olarak bizim de merakla beklediğimiz yeni modellerin başlangıç fiyatının 649 dolar olacağı söyleniyor. 12 Max modeline Apple’ın 749 dolar isteyeceği aktarılıyor. “Pro” modellerin başlangıcını yapan Pro modeli ise 999 dolardan başlayacak deniyor. Yeni modeller ekim ayında yurt dışında satışa sunulursa Türkiye’de de kasım veya en geç aralık ayında satışa sunulması bekleniyor. Telefonların Türkiye satış fiyatları henüz netlik kazanmasa da yüksek fiyattan satışa sunulacağını şimdiden söylemek mümkün. iPhone 12 ailesiyle ilgili yeni detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Paylaş