iPhone 13 ailesi ile pil kapasiteleri artıyor; işte ortaya çıkan bilgiler

05 Ağustos 2021 10:00

iPhone 13 serisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen son bilgilere göre yeni modeller daha uzun pil ömrünü kullanıcılara sunacak. Daha uzun pil ömrü için yeni modellerin daha kalın olacağı ifade ediliyor.

ZDNet‘nin haberine göre iPhone 13 Pro Max’te pil kapasitesi 4.352 mAh’e çıkacak. Apple bir önceki modelde 3.687 mAh pil tercih etmişti. iPhone 13 Pro’da ise pil kapasitesinin 2.815 mAh’den 3.095 mAh’e çıkacağı konuşuluyor. iPhone 12 mini’de 2.227 mAh pil tercihinde bulunan Apple’ın yeni mini modelinde ise 2.406 mAh pl kullanacağı söyleniyor.

Yeni serinin kamera performansında iyileştirmeler sunacağı konuşuluyor. Optik yakınlaştırma konusunda bir iyileştirmenin gelip gelmeyeceği henüz belli olmasa da yeni modellerde astrofotografi kamera özelliğinin de olacağı dile getiriliyor. Bu sayede telefonun ayı ve yıldızları algılayarak daha iyi fotoğraflar çekebileceği söyleniyor. Yeni Pro modellerinin mevcut Pro modelinden daha iyi ultra geniş açı fotoğraflar çekeceği belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 13 serisi 120 Hz ekrana destek verecek mi?

A15 Bionic işlemcisiyle gelmesini beklediğimiz modellerinde daha ince bir çentiğin de kullanılacağı aktarılıyor. Pro modellerinde karşımıza çıkacak 120 Hz ekran sayesinde daha akıcı bir deneyimin de sunulması bekleniyor.

Haberde kullanılan görsel temsilidir

İlginizi Çekebilir

BMW’nin çok gelişmiş ve fütüristik elektrikli motosiklet modeli

Paylaş