İptal ihtimalini artıran Punisher 2. sezon verileri

24 Ocak 2019 13:30

Geçtiğimiz günlerde izleyicilerle buluşan Punisher 2. sezon için işler iyi gitmiyor gibi. Üçüncü sezon belirsizliğini korurken, ikinci sezon istediği ilgiyi görememiş olabilir.

Netflix’in henüz iptal etmediği son Marvel dizilerinden Punisher 2. sezon bölümlerini yayınladı. Iron Fist, Luke Cage ve Daredevil’ın iptalinin ardından 3. sezon konusunda izleyicilerin pek umutlanamadığı dizinin izlenmelerinde de düşüş görünüyor. Business Insider‘ın haberine göre analiz şirketi Jumpshot’ın verileri dizinin izlenmelerinin düştüğünü belirtiyor. İkinci sezonun ilk hafta sonu izlenmelerini 2017’de yayınlanan ilk sezonun aynı dönemiyle kıyaslayınca yüzde 40‘lık bir kayıp görünüyor. Bu düşüş diğer Marvel dizileri kadar dramatik olmasa da, seri için duyulan heyecanın bir parça törpülendiği gözlemlenebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Punisher 3. sezon gelecek mi?

Kısaca diğer dizileri hatırlatmak gerekirse Luke Cage ve Iron Fist’in çıkışıyla beraber hafta sonu izlenmelerinde sırasıyla yüzde 63 ve 69’luk düşüş gözlemlenmişti. Dradevil’ın üçüncü sezonu ise ikinci sezona göre yüzde 61’lik düşüş yaşamıştı. Punisher 2. sezon için yaşanan düşüş, diğer dizilerin yanında daha hafif kalıyor.

Tabii Netflix’in dizileri iptal etme sebebi izlenmelerindeki büyük düşüş değil. En azından tek sebep bu değil. Punisher 3. sezon için ise hala resmi bir açıklama yok. Dizinin yapımcıları üçüncü sezon hikayesiyle ilgili taslakları olduğunu ama son kararı Netflix’in vereceğini açıklamıştı. O haberimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

2. sezon fragmanı

Paylaş