İş yerinde yakalanmadan Netflix izlemenin yolu [Dene]

10 Temmuz 2019 11:30

Favori diziniz Netflix kütüphanesindeki yerini aldı ve iş yerindeki boş zamanı değerlendirmek mi istiyorsunuz? Tam olarak bu amaç için geliştirilmiş bir Chrome eklentisi bulunuyor.

Geçmişte Netflix için pek çok farklı Chrome eklentisine yer verdik, ancak bu seferki aralarından en işlevsel olanı olabilir. Netflix Hangouts isimli yeni eklenti isminden de anlaşılacağı üzere Netflix’le Hangouts’u bir araya getiriyor. Bu eklentiyle beraber favori diziniz platformdaki yerini aldığında iş yerinde akşama kadar spoilerlardan sakınmanıza gerek kalmayabilir. Çünkü söz konusu eklenti, siz diziyi izlerken bir anda ekranı Hangouts üzerinde yapılan bir video görüşmeye çevirebiliyor. İzlediğiniz diziyi ekranın sağ alt tarafına alan ve diğer 3 kareyi de “sahte iş arkadaşları” ile dolduran eklenti, bu sayede uzaktan bakıldığında aslında önemli bir video görüşmesi yaptığınız izlenimini yaratıyor. Tabii dizi veya filmi devasa bir monitörde değil; dizüstü bilgisayarınızda izlediğinizi var sayıyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix için Chrome eklentisi

Bu eklentiyle beraber, izlediğiniz içeriğe bağlı olarak da elbette, fark edilmeden dizi ve film keyfini iş yerinde de çıkarabiliyorsunuz. Sistem ise çok basit dinamikler üzerine çalışıyor. Bu eklentiyi kullanırken, elbette uygulamada değil Chrome üzerinde diziyi izliyor olmanız gerekiyor. Video görüntü ekranına geçmek için eklenti sembolüne tıklamanız yeterli. Daha sonra, tehlike geçince, tam ekrana geçiş yaparak izlemeye devam edebilirsiniz. Tabii tüm bu sistem şirketinizin Netflix sitesini yasaklı siteler arasına yerleştirmediği bir düzende çalışıyor. Söz konusu eklentiyi buradan indirebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Netflix rakibi yeni çevrim içi yayın servisi HBO Max

Paylaş