İşte tam 65W hızlı şarj sunacak OPPO Reno Ace ve iddialı teknik özellikleri

23 Eylül 2019 12:00

Geçtiğimiz hafta ön duyurusu yapılan OPPO Ace, ilk defa tasarımsal olarak kendisini gösterdi. Ayrıca bazı detaylar da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta duyduğumuz kadarıyla 10 Ekim tarihinde tanıtılacak OPPO Reno Ace, yapılan paylaşıma göre damla çentikli bir tasarıma sahip. Bu açıdan köpekbalığı yüzgeci formunda motorlu bir ön kamera taşımayan telefon, genel olarak ince çerçeveler üstüne kuruluyor. Göz alıcı renk seçenekleriyle hazırlanan amiral gemisi telefon, parmak izi sensörünü ise ekranına entegre ediyor. Bu arada telefonun tasarımı yanında kilit teknik detayları da artık netleşmiş durumda. Buna göre 90 Hz OLED ekran ile gelen OPPO Reno Ace, kesin olarak tam 65W gücünde (kablo üstünden) hızlı şarj desteğine sahip. Gücünü yeni nesil Snapdragon 855 Plus işlemciden alacak telefon, henüz açıklanmıyor ancak en az 8 GB RAM ile yolda bulunuyor. 6,5 inç 2400×1080 piksel bir AMOLED ekranı bulunacak cihazın, en üstte 12 GB RAM + 256 GB depolama sunacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OPPO Reno Ace kamera konusunda iddialı

Görebileceğiniz üzere telefonun arkasında dikey konumlandırılmış dörtlü kamera yer alıyor. Burada 48 megapiksel, 13 megapiksel telefoto + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik sensörü yer alıyor. Önünde ise 16 megapiksel kamera yer alan model, kutusundan Android Pie ile çıkacak deniyor. 200 gram gövde ağırlığı bulunan modelin, beraberinde 65W SuperVOOC 2.0 destekli bir şarj cihazı gelebilir deniyor.

İlginizi Çekebilir

Firmanın gelecek yeni modelleri böyle gözükecek

Paylaş