John Wick 3’ün ölüm sayacı: Baba Yaga kaç kişiyi öldürdü?

27 Mayıs 2019 10:00

John Wick 3 aksiyonun dozunu artırırken Wick’in alternatif adam öldürme yöntemlerini de görmüş olduk. Peki 3. filmde ve toplamda kaç adam öldürdü dersiniz?

John Wick 3, aklımıza gelebilecek her türlü aksiyon ile beyaz perdedeki yerini almıştı. Wick’in karşısına çıkan herkesi yere serdiği filmde kendine güvenen pek çok suikastçı, karakterimizin kellesini almak için uğraşmış ancak sonu hüsran olmuştu. Bu film Wick’in özellikle avlanmaktan ziyade, saldırılara karşı cevap verdiği bir yapım oldu. Nihayetinde karakterimiz ikinci filmde Continental içinde birini öldürerek kuralları delmiş ve Yüksek Şura tarafından kontratı bozulmuştu. Başında 14 milyon dolar ödül ile sorunu çözmeye çalışan Wick’in bu filmde öldürdüğü insan sayısı ise belli oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

John Wick 3 ölüm sayacı

Rotten Tomatoes‘un açıkladığı verilere göre John Wick’in ilk filmde öldürdüğü kişi sayısı 77. İkinci filmde bu sayı 128‘e çıkıyor. Üçüncü film ise iki filmin arasında yer alıyor. Wick bu filmde, kaçışı sırasında tam 94 kişiyi öldürmüş. Bu da ikinci filmi hala en yüksek ölüm sayısına sahip film yapıyor. Tüm bu üçlemede 299 kişi, Wick’in kurbanı oluyor.

Bir de zaman durumu var tabii. İkinci film ilk filmden yaklaşık 4 gün sonrasında geçerken, John Wick 3 ikinci filmin bitiminde başlıyor. Bu durumda ortaya 1 hafta gibi bir süre çıkıyor. Her ne kadar ilk film 2014’te hayatımıza girse de, 5 yılda çıkan üç filmde Wick için zaman o kadar da çabuk geçmemiş gibi görünüyor.

Peki şimdi ne olacak? Wick’in dördüncü bir filmle 21 Mayıs 2021‘de bir kez daha karşımızda boy göstereceği kesinleşti. Bowery King ile bu kez intikam için harekete geçen Wick, av konumundan avcı konumuna yeniden geçiş yapıyor. İşler daha da kişiselleşirken dördüncü film ilk üç filmin ölüm sayacını katlar mı dersiniz?

İlginizi çekebilir

John Wick 3 fragmanı

Paylaş