John Wick’in yaratıcısı Derek Kolstad, Sifu filmi yazıyor

03 Aralık 2022 12:35

John Wick’in yaratıcısı DerekKolstad, ortaya çıktığı kadarıyla yayınlandığında çok ses getiren Sifu oyununu merkeze alan bir film yazıyor.

İlk çıktığında Türkiye’de oldukça ucuza satılan ve bu sayede çok fazla kişiye ulaşan dövüş dinamikleriyle ses getirmiş oyun Sifu, önümüzdeki yıllarda bir film olarak da karşımıza çıkacak. Aynı zamanda Streets of Rage filmi üzerinde de çalışan John Wick‘in yaratıcısı Derek Kolstad tarafından yazım aşamasına alınan Sifu filmi, animasyon türünde olmayacak ve geliştirici Sloclap‘ın desteğiyle hayat bulacak. Her öldüğünde yaşlanan bir karakteri merkeze aldığından filmi daha şimdiden çok ilgi çekici olacak gibi duran oyun, eğer daha önce bakmadıysanız özellikle indirim dönemlerinde mutlaka şans verilmesi gereken yapımlar arasında yer alıyor. Derek Kolstad ek bilgi olarak şu an Netflix’in Splinter Cell serisi üzerinde de çalışıyor.

Epic Games Store sayfası burada yer alan Sifu için yapılan özet açıklama ise tam olarak şöyle: “Sifu, Absolver’ı geliştiren bağımsız stüdyo Sloclap’in yeni oyunudur. Kıyasıya yakın dövüş içeren üçüncü şahıs aksiyon oyununda intikam yolunda ilerleyen genç bir Kung Fu öğrencisini kontrol edeceksin.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu arada John Wick: macerası da devam ediyor, John Wick: Chapter 4 filmi de yolda bulunuyor. John Wick olarak ünlü oyuncu Keanu Reeves bir kez daha yüzlerce kişiyi öldürmeye hazırlanıyor. 24 Mart 2023 tarihinde yayınlanacak yeni filmde, daha önceki filmlerde gördüğümüz birçok karakter yine karşımıza çıkacak. Donnie Yen’in dikkat çektiği aksiyon dolu yeni film, John Wick: Parabellum’un direkt devamı olarak hazırlanıyor. Yeni filmin fragmanı hemen aşağıda yer alıyor.

Sifu filmi yanında bu da ilginizi çekebilir: Franky Zapata’dan yeni hava aracı

Paylaş