Kampanya bitti; güncellenen iPhone pil değişimi fiyatları

03 Ocak 2019 12:00

Apple’ın başlattığı, “garantisi dolan” modeller için uygun fiyatlı iPhone pil değişimi kampanyası sonlandı. Sitedeki kampanyalı fiyatlar da güncellendi.

Apple, eski iPhone’ları yavaşlattığı iddiasını kabul ettikten sonra kullanıcılardan ciddi bir tepki görmüştü. Kullanıcıların en iyi deneyimi alabilmesi için cihazların ömrünü artırmak adına bazı adımlar attıklarını belirten firma, lityum-iyon pillerin sıkıntı çıkarabileceğini eklemişti. Soğuk ortamda sıkıntı çıkaran pillerin zamanla performanslarını koruyamadıkları bu sebeple de cihazların aniden kapanmasını engellemeyi amaçladıklarını açıklamıştı. O dönem yapılan açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz. Bu açıklamaların devamında kullanıcılarla daha şeffaf bir iletişim kurmak isteyen firma cihazların ayarlar kısmına “Pil Sağlığı” diye yeni bir panel getirmiş ve kullanıcıların buradan cihazlarını kontrol etmesini mümkün kılmıştı. Ancak aynı zamanda uygun fiyatlı iPhone pil değişimi kampanyasını da müjdelemişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Güncellenen fiyatlar

31 Aralık 2018‘de sonlanan kampanyanın Türkiye fiyatlarına göre kullanıcılar iPhone 6’dan iPhone X’a kadar, iPhone X da dahil olmak üzere telefonlarının pilini 199 TL‘ye değiştirebiliyordu. Tabii cihazınızın garantisi devam etmediği durumlardan bahsediyoruz. Güncellenen fiyatlarda ise iPhone 6’dan iPhone 8 Plus’a kadar olan tüm modeller için 319 TL‘ye değişim yapılıyor. iPhone SE de yine aynı şekilde 319 TL‘ye pil değişimi gerçekleştiriyor. iPhone X‘un pilini değiştirmek içinse 449 TL ödemek gerekiyor. Güncellenen fiyat listesine Apple’ın resmi sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Yeni nesil iPhone’ların tanıtımı

Paylaş