Katlanabilir telefon Motorola Razr 2019’dan yeni görseller ve detaylar

01 Kasım 2019 13:00

Geçtiğimiz gün ilk görseli çıkan yeni nesil katlanabilir telefon Motorola Razr için yeni sızıntılar yapıldı. Model çok dikkat çekeceğe benziyor.

Motorola Razr efsanesinin “yeni nesil katlanabilir telefon” versiyonu hatırlarsınız dün Evan Blass tarafından resmi olarak sızdırılmıştı. İlk olarak tek bir görseli paylaşılan telefon, şimdi diğer görseller ile iyice detaylandı. Yeni görsellerde modelin dışındaki ikinci ekranı, içindeki tek parça ekran ve menteşe mekanizması da karşımızda çıktı. Bünyesinde tahmin edilenden farklı olarak bir ekran çentiği yer alan telefon, dışındaki kamerasıyla kapatıldığı zaman selfie çekilmesine de imkan tanıyor. Burada kişilere aşağıda da görebileceğiniz üzere dıştaki ikinci ekran yardımcı oluyor. Alt kısmında bir açma tuşu taşıyan model, biliyorsunuz üzücü şekilde bir amiral gemisi değil. Telefonun merkezinde Snapdragon 710 işlemci ve Adreno 616 GPU yer alırken, diğer detaylar 4 GB / 6 GB RAM, 64 GB / 128 GB depolama ve 2.730 mAh olarak karşımıza çıkıyor. İçteki katlanabilir OLED ekranın 6,2 inç boyutta 876×2142 piksel çözünürlük sunduğu aktarılan telefonun, dışındaki ekran ise 600×800 piksel çözünürlükte deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Katlanabilir telefon Motorola Razr 2019 oldukça pahalı bir cihaz olacak

13 Kasım tarihinde resmi olarak lanse edilecek telefon, tam 1.500 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bu açıdan daha önce de söylediğimiz gibi çok satma şansı oldukça düşük olan katlanabilir akıllı telefon, Android işletim sistemi üstüne kuruluyor ve çok ama çok kısıtlı bir kitleye hitap ediyor. Dikey katlanabilir pazardaki ilk model olarak Razr 2019, bu konuda benzer yapıyı taşıması beklenen Galaxy Fold 2 öncesinde güzel bir ön gösterim yapacak.

İlginizi Çekebilir

Yeni dönemin katlanmayan fütüristik modeli

Paylaş