KYMCO MXU 700 EX; ATV ürün gamının yeni üyesi Türkiye’de

12 Ağustos 2022 15:48

Türkiye’deki ürün gamı için önemli bir hamle olan KYMCO MXU 700 EX, modern altyapı destekleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışacak.

Daha çok scooter sınıfındaki modelleriyle zihinlerimizde yer edinen KYMCO, Türkiye’deki ürün gamına buz kez dört tekerlekli bir ekleme yapıyor. Yeni ATV modeli MXU 700 EX’i ağustos ayı ile birlikte satışa sunan Tayvan merkezli üretici, segmente ilgi duyan kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışacak. Elektrikli direksiyon sistemi ile gidonun daha kolay dönmesini sağlayan desteği, 44 HP’lik gücü, 4×2 ve 4×4 çekiş seçenekleri, dijital LED gösterge paneli, otomatik vinç gibi birçok farklı özelliğe sahip olan KYMCO ATV MXU 700 EX için Türkiye fiyatı ise 284.900 TL olarak açıklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KYMCO MXU 700 EX için öne çıkan teknik özellikler

MXU 700 EX’in motor bölümünde tek silindirli 695 cc’lik motor bloğuna yer veriliyor. 44 beygir güç ve 54 Nm’lik tork üretebilen bu motorla birlikte modelin maksimum 57 km/s hıza ulaşabildiğini görüyoruz. 372 kilogramlık bir kuru ağırlığa sahip olan bu güçlü model, 19 litrelik geniş deposu ile arazide uzun sürüşlere cevap verebilme iddiası taşıyor. Sadece günlük gereksinimleri yerine getirmekle kalmayan yeni MXU 700 EX, aynı zamanda tatil ve hobi amaçlı kullanımları da destekliyor. Yüksek performanslı farlar, gece kullanımlarında güçlü aydınlatma sağlıyor. LED park lambaları daha iyi tanınma sağlıyor. LED sinyal lambaları dönüşlerde görünürlüğü destekliyor ve güvenliği artırıyor. Gündüz sürüş farları T3b yönetmeliklerini karşılıyor. Arazi koşullarında yol tutuşu en üst seviyede sunan MXU 700 EX, kilitli diferansiyel özelliği sayesinde engelleri kolayca aşıyor. Önde 52 kilogramlık, arkada ise 95 kilogramlık taşıma kapasitesine sahip olan model, sürüşlerinizde ihtiyaç duyulabilecek tüm ekipmanların da sorunsuzca taşınmasına olanak sağlıyor.

Paylaş