LG NANO766QA televizyon için yeni BİM kampanyası [6 Ekim 2023]

29 Eylül 2023 15:00

LG NANO766QA televizyon için yeni BİM fırsatından söz edelim. NanoCell teknolojisiyle gelen televizyon RGB dalga boylarından saf olmayan renkleri ayırmak için nanopartiküllerden faydalanıyor.

LG NANO766QA modelinde yer alan α5 5. nesil AI işlemci 4K yer alıyor. Bu işlemci orijinal içeriği analiz ediyor ve daha iyi kaliteye ulaşacak şekilde optimize ediyor. LG Türkiye garantisiyle gelen televizyon 50 inçlik ekran boyutuna sahip. Yenileme hızı 60 Hz olan televizyonda NanoCell oyun adı verilen bir mod da bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar hızlı ve akıcı bir deneyimden yararlanabiliyor. Televizyon bununla birlikte Nvidia’nın GeForce Now servisine de destek veriyor. Bu servise üye olan oyuncular bilgisayarlara veya konsollara ihtiyaç duymadan direkt televizyon üzerinden oyun oynayabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

LG NANO766QA televizyon yakında yeniden BİM’e geliyor

Kullanıcılar popüler video servisleri  NetflixAmazon Prime Video ve YouTube gibi uygulamaları televizyona yükleyebiliyor. Bu sayede harici bir medya oynatıcısına ihtiyaç duymadan bu platformlardaki içerikler izlenebiliyor. Kutu içeriğinden akıllı kumandayla çıkan televizyonun BİM’deki fiyatı ise 16.999 TL olacak. 6 Ekim‘de BİM’de satışa çıkacak televizyon kredi kartlarıyla 4 taksitle de satın alınabilecek.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş