Lucifer 5. sezon 10. bölüm açıklamasının gecikme sebebi

23 Aralık 2019 16:00

Netflix favorisi Lucifer 5. sezon bölümleri için oyununu sürdürürken 10. bölümün ismini bir süre daha açıklamamaya karar verdi.

Netflix kütüphanesinin sevilen dizilerinden Lucifer 5. sezon ile beraber final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin çekimleri devam ederken, yazarların Twitter hesabı da bölüm isimlerini küçük oyunlarla açıklamaya devam ediyordu. 9. bölümü spoiler içerdiği için pas geçmiş ve 10. bölümün ipucunu vermişlerdi. Dizinin yaratıcılarından Ildy Modrovich tarafından kaleme alınan bu bölüm için hayranlar uzun zamandır isim açıklaması bekliyor. İpucunun ardından sessizliğe gömülen yazar hesabından cevap gelmeyince; Modrovich durumu açıklayan bir tweet attı. Ne yazık ki yakın zamanda cevabı öğrenemeyeceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lucifer 5. sezon 10. bölüm ismi tatil sonrasına kaldı

Modrovich, kendisine yazılan “10. bölüm ismini yakında öğrenebilecek miyiz?” tweet’ine şu şekilde cevap veriyor: “Evet! Ancak bu tatilden sonra olabilir. Bölüm isminde ufak bir spoiler faktörü olabileceğini fark ettik. Oops.

Yılbaşı tatili dönemine giriş yapan ekip ne yazık ki önümüzdeki günlerde bölüm ismini açıklamayacak. Modrovich’in açıklaması ise merak unsurunu kesinlikle artırmış durumda. Hayranlar şimdi nasıl bir spoiler olabileceğini düşünüyor. Öte yandan bu erteleme diğer bölüm isimlerini de daha geç öğreneceğimiz anlamına geliyor.

Lucifer 5. sezon bölümleri 8 + 8 olmak üzere iki kısımda yayınlanacak. Netflix dizi için hala resmi bir yayın tarihi paylaşmadı. Ancak 2020’nin ilk yarısında dizinin hayranlarla buluşması bekleniyor.

İlginizi çekebilir

Ocak 2020 Netflix Türkiye ajandası

Paylaş