Lucifer 5. sezon 2. bölüm ismi belli oldu

18 Eylül 2019 17:30

Netflix kütüphanesinin en popüler dizilerinden Lucifer 5. sezon 2. bölüm ismini de açıkladı. Hayranların tahminleri tutmamış gibi görünüyor.

Netflix vedasına hazırlanan Lucifer 5. sezon 2. bölüm senaryosunun çekime hazır olduğunu Twitter üzerinden müjdeledi. Bildiğiniz gibi dizi yaratıcısı yeni sezon için bir Twitter oyunu düzenlemiş ve bölüm isimleri açıklanmadan önce hayranlardan tahmin almaya başlamıştı. İkinci bölümün baş harflerini paylaşan Ildy Modrovich hayranları L. L. L. tahminleriyle baş başa bırakmıştı. Bu bölümün isminin tahmininin de çok kolay olacağını özellikle vurgulamıştı. Herkes mantıklı bir cümle arayışı içine girerken Lucifer’ın senaristleri bölümün adını açıkladı: Lucifer! Lucifer! Lucifer!


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lucifer 5. sezon 2. bölüm yönetmeni Sherwin Shilati

Modrovich basit derken bu kadar basit olacağını açıkçası pek düşünmemiştik. Ancak bu tahmini yakalayabilen birkaç hayran olduğunu da belirtelim. Yeni bölümün yönetmen koltuğunda ise Sherwin Shilati oturuyor. Geçmişte dizinin dört bölümünü yöneten Shilati’nin dördüncü sezondan “Her Şey Yolunda” ve “Eve Hakkında Her Şey” bölümlerini yönettiğini söyleyelim. İlk bölüm her ne kadar biraz daha Lucifer’ın dedektifi çözmeye çalışmasını konu alsa da daha hafif ve eğlenceli bir bölümdü. Eve bölümü de benzer şekilde. Bu da ilk bölümden sonra ikinci bölümde karanlık havanın biraz dağılabileceğini işaret ediyor.

Dizinin bölüm isimlerinin bölüm içinde replik olarak geçtiğini söylemiştik. Resmi senarist hesabı da buna gönderme yaparak “Bir dakika, ne? Bunu kim söylemiş olabilir?” notuyla paylaşmış senaryoyu. Bunu şimdilik öğrenmenin bir yolu yok elbette. Lucifer 5. sezon bölümlerinin 2020’de Netflix kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor. O zamana kadar Modrovich’in gizemli isim tahmini oyunlarına devam edeceğiz gibi görünüyor…

İlginizi çekebilir

Jason Momoa’nın Apple TV+ dizisi See’nin fragmanı

Paylaş