M1 Max işlemcili Mac Studio için indirim fırsatı [Ağustos 2023]

03 Ağustos 2023 12:30

Apple‘ın en güçlü bilgisayarlarından biri olan Mac Studio için dikkat çeken bir indirim fırsatı var. M1 Max işlemcisiyle çok hızlı performans sergileyen bilgisayar kompakt gövdede yüksek performansa imza atıyor.

Şu anda M2 Max işlemcili model daha güncel olsa da M1 Max de günümüzde tercih edilebilecek işlemcilerden biri. Sunduğu güçlü deneyimle özellikle profesyonel kullanıcıları hedef alan bilgisayarın depolama kapasitesi ise 512 GB. Bizim haberde bahsettiğimiz modelde bu depolama alanı kullanılsa da kullanıcılar bilgisayarda farklı depolama çözümü de tercih edebiliyor. Hem fotoğraf hem de video işleme konusunda başarılı bir bilgisayar modeli olan Mac Studio, zengin bağlantı noktalarıyla da öne çıkıyor. Dört adet Thunderbolt 4, iki adet USB-A, bir adet HDMI, bir adet 10 Gb Ethernet ve bir adet 3,5 mm kulaklık girişi bilgisayarın bağlantı noktaları arasında karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mac Studio yüksek performans arayan kullanıcılara hitap ediyor

Bilgisayarı satın almayı planlıyorsanız ayrı olacak bir monitör de satın almanız gerekiyor. Apple tarafında bir monitör satın alırsanız 5K destekli Studio Display için 61.321 TL‘yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Pek tabii piyasadaki farklı alternatiflere de göz atabilirsiniz. Piyasada daha yüksek fiyata satılan M1 Max işlemcili Mac Studio bir satış kanalında 50.999 TL‘ye satılıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş