M2 Max işlemcili MacBook Pro dizüstü bilgisayar için 17.300 TL’lik indirim fırsatı [Şubat 2024]

11 Şubat 2024 17:00

M2 Max işlemcili MacBook Pro dizüstü bilgisayarın fiyatı düştü. Piyasada satın alabileceğiniz en iddialı dizüstü bilgisayarlardan biri olan MacBook Pro 2023, sahip olduğu M2 Max işlemcisiyle fark yaratıyor.

Üst düzey bir performansa imza atan MacBook Pro modelinde 12 çekirdekli CPU ve 38 adede kadar çekirdekle yapılandırılabilen GPU bulunuyor. Tüm uygulamaları performanslı ve akıcı bir şekilde çalıştırabilen bilgisayarda 14.2 inç Liquid Retina XDR ekran yer alıyor. Bu ekran 1.600 nit parlaklığa ulaşabiliyor. Bu sayede güneş ışığı altında da yüksek görülebilirlik sunan bu ekranın kontrast değeri ise 1.000.000:1. Full HD çözünürlüklü web kamerayı bünyesinde barındıran bilgisayar bu sayede kullanıcıların yüksek kalitede görüntülü görüşmeler gerçekleştirmesine imkan tanıyor. Wi-Fi 6E özelliğine de destek veren bilgisayarın bağlantı noktaları arasında üç adet Thunderbolt 4, HDMI, SD kart, kulaklık ve MagSafe 3 bulunuyor. HDMI bağlantı sayesinde bilgisayar televizyonlara veya projektörlere bağlanabiliyor. Bilgisayar tam dolu pille 18 saate varan kullanım imkanından yararlanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

M2 Max’li MacBook Pro dizüstü bilgisayarın kampanyalı fiyatı ne kadar?

Touch ID özelliği sayesinde kullanıcılar oluşturdukları ekran kilitlerini parmak izleriyle açabiliyor. 32 GB RAM’li ve 1 TB dahili hafızalı bilgisayarın satış fiyatı bir satış kanalında 112.299 TL‘den 94.999 TL‘ye gerilemiş durumda. Yeni kampanya haberlerini paylaşmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş