Marinboat 4.95 Samba Deluxe kamaralı fiber tekne için A101 kampanyası; işte teknenin fiyatı

06 Ağustos 2022 17:00

APEC APB2 elektrikli bisiklet modelini 11 Ağustos’ta piyasaya sunacak A101 aynı tarihte bir fiber tekne de satışa sunuyor. Marinboat 4.95 Samba Deluxe adını taşıyan kamaralı tekne sadece mağazalar üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Dıştan motor da (motor dahil) takılabilen tekne 4,95 metre boyunda ve 2,15 metre genişliğinde. 7 kişilik yolcu kapasitesine sahip olan tekne krom güneş tentesiyle ve krom merdivenle geliyor. Lavabo ve tuş takımının da yer aldığı teknede portatif ocak ve portatif masa da var. Teak kaplama zemine sahip olan fiber teknede sancak &iskele feneri de yer alıyor. 4 adet can yeleğinin bulunduğu Marinboat 4.95 Samba Deluxe’te gömme LED spot, katlanır bardaklık, cep file, ışıklı bayrak direği ve krom koç boynuzu gibi aksesuarlar da geliyor. A101, 50 litre su tankı kapasitesi sunan teknede 30 ila 60 beygir arasında motorun kullanılmasını öneriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Marinboat 4.95 Samba Deluxe modelinin fiyatı ne kadar?

CE belgeli ve Avrupa standartlarına uyumlu olarak imal edilen tekne 2 yıl garanti süresi sunuyor. 15 gün içerisinde adrese ücretsiz teslimat olanağı sunan teknenin satış fiyatı ise yaklaşık 80 bin TL. Tekne kredi kartlarıyla 9 taksitle de satın alınabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş