Marvel’ın görüntü yönetmeni Avengers 4’ün ismini sızdırdı

03 Temmuz 2018 22:00

Avengers 4‘ün isminin açıklanmasını heyecanla beklerken, filmin görüntü yönetmeni ismi sızdırmış gibi görünüyor.

Avengers: Infinity War’un kalp kıran sonu sonrası büyük bir heyecanla Avengers 4’ü beklemeye başladık. Ancak filmin adı, Marvel tarafından sır gibi tutuluyordu. Çünkü geçmişte filmin isminin spoiler içerebileceğine ilişkin açıklamalar yapılmıştı. Yeni filmin isminin ise kasım/aralık gibi açıklanması bekleniyordu. Captain Marvel’ın kısa tanıtımı sonrası filmin ismini açıklayacaklarını müjdeleyen Kevin Feige, yıl sonunu işaret etmişti. Ancak yıl sonu gelmeden isme kavuşmuş olabiliriz. Çünkü filmin görüntü yönetmeni Trent Opaloch, kendi sitesini güncelleme gafletinde bulunmuş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni isim sızdırıldı

2014’ten bu yana Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olan Opaloch’un kariyerinde Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War gibi pek çok film yer alıyor. Görüntü yönetmeni aynı zamanda Avengers 4 için de çalışıyor. Opaloch sitesinde kısa süreliğine güncellediği yeni isim ise Avengers: End Game. Ancak elbette kısa süre sonra Opaloch, bu düzenlemeyi kaldırarak ismi eski haline çevirmiş. Elbette Marvel cephesinden resmi bir onay gelmedi.

End Game ismi hayranların da tahminleri arasında yer alıyordu. Russo kardeşlerin ise isme daha karar vermediklerini ve bu teorinin isme “yakın bile olmadığını” söylediği bir açıklama mevcut. Ancak bu Russo kardeşlerin hayranlara “sürprizi bozmamak” için söylediği ilk yalan da olmaz doğrusu. Film 26 Nisan 2019‘da vizyondaki yerini alacak.

İlgili video

Ant-Man and the Wasp fragmanı

Paylaş