Merakla beklenen Hyundai Palisade ilk sızıntı görseliyle karşımızda

13 Kasım 2018 13:15

İlk gösterimi Amerika’da gerçekleştirilecek olan Hyundai Palisade, Santa Fe’nin de üzerine çıkarak amiral gemisi rolünü üstlenecek.

Yaklaşmakta olan Los Angeles Otomobil Fuarı için her fuar döneminde olduğu gibi dedikodu ve sızıntıların ortaya çıktığı bir dönemin içerisindesiz. Organizasyon kapsamında ürün gamının zirvesine yerleştireceği yepyeni SUV modeli Palisade‘ı tanıtması beklenen Hyundai de, son dönemlerdeki yükselen grafiğini devam ettirmek istiyor. Bu zamana kadar pek çok yerde kamuflajlı olarak kameralara yakalanan bu devasa model nihayet tanıtım etkinliği öncesinde bir sızıntıya sahne oldu. Rusya merkezli bir kaynak tarafından paylaşılan fotoğraflar, Kona’nın ardından şekillenen yeni yüzün üst sınıflarda ne kadar etkileyici bir forma bürünebileceğini gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Detaylar bekleniyor

Aslında sıkı LOG takipçilerinin şu anda ilk detaylarına bakmakta olduğu Palisade modeline çok da yabancı olduğunu söyleyemeyiz. Nitekim temmuz ayı içerisinde ortaya çıkan bilgiler ve açıklamalar üzerinden sekiz kişilik bu otomobille ilgili değerlendirmemizi sizlerle paylaşmıştık. Gelen yeni bilgilere baktığımızda Paliseda’ın 2020 model yılıyla kullanıcılarla buluşacağını görüyoruz. Bu da otomobilin satış sürecinin 2019’un ikinci yarısınından sonraki döneme sarkacağına işaret aslında. HDC-2 Grandmaster konseptinden esinlenilerek geliştirilen Palisade, KIA Telluride ile kardeş olarak nitelendirebileceğimiz özelliklerle gelecek. Şimdilik herhangi bir teknik detayı paylaşılmayan modelde ilk olarak 3,3 litrelik twin-turbo V6 motorun satışa sunulması da var olan beklentiler arasında. Önümüzdeki günlerde yeni detaylarıyla karşımızda olacak Hyundai Palisade ile ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

Paylaş