Microsoft Office, artık tamamen Microsoft 365 halini alıyor

13 Ekim 2022 12:05

Microsoft, duyurularına bir yenisini daha ekledi. Yapılan dönüşüm ile Microsoft Office, Microsoft 365 oluyor.

Microsoft, 30 yıllık bir dönemi geride bırakıyor ve yakında Microsoft Office yerine artık tamamen Microsoft 365 adını kullanacaklarını duyuruyor. Yeni dönemde Excel, Outlook, Word ve PowerPoint gibi efsaneleşmiş isimler kalmaya devam edecek, sadece çatının adı değiştirilmiş olacak. Buna karşın “Office” adı bir süre daha firmanın bazı kurumsal satış paketlerinde olmayı sürdürecek. Bu yeni adım hakkında firma, “Son birkaç yıl içerisinde Microsoft 365 en üst seviye üretkenlik paketimiz haline geldi. Bu nedenle Microsoft 365’ten en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak bir deneyim oluşturuyoruz.

Önümüzdeki aylarda Office.com, Office mobil uygulaması ve Windows için Office uygulaması yeni bir simge, yeni bir görünüm ve daha da fazla özellik ile Microsoft 365 uygulaması haline gelecek.açıklamasını geçiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Microsoft, “365” takısını aslında uzun zamandır kullanıyor. Hatta firma 2020 yılında Office 365 aboneliğini Microsoft 365 haline getirmişti. Firmanın “Office” paketi halen en çok kullanılan yazılım paketleri arasında yer alıyor. Şirketlerin olmazsa olmazı olmayı sürdüren aile, uzun süredir çok kullanışlı ve hepsinden önemlisi ücretsiz web sürümlerine de sahipler.

Microsoft Office ve Microsoft 365 adımı yanında bu da ilginizi çekebilir: Franky Zapata’dan yeni hava aracı

Paylaş