Mophie’den yeni iPhone’lara özel çok özel kılıf ailesi

07 Ocak 2019 23:00

CES 2019 kapsamında elbette aksesuar üreticileri de yer alıyor. İşte bunların en bilindiklerinden Mophie, karşımıza iPhone Xs modelleri ve XR için hazırladığı çok özel kılıf ailesi ile çıkıyor.

iPhone dünyasının en önemli kılıf üreticilerinden Mophie, CES 2019 kapsamında yeni Juice Pack Battery Cases ailesini görücüye çıkardı. Bu aile direkt olarak iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR için hazırlanmış. Kılıfların en önemli farkı ise isimlerinde de geçtiği üzere bir pile sahip olmaları. XR için olanda 2.000 mAh, Xs için olanda 2.000 mAh, Xs Max için olanda ise 2.200 mAh bir pil bizleri karşılıyor. Telefonları kablosuz olarak şarj eden, kendileri de kablosuz olarak şarj olabilen kılıflar, bu sayede Lightning portunu açık bırakıyor. Telefonların kullanım ömrünü 25 saate kadar artırılabildiği söylenen Mophine imzalı yeni kılıflar, aynı zamanda iyi bir koruma da sağlıyor. Dört farklı renk seçeneği bulunan ürünler, istenirse USB-C portlarıyla hızlı şekilde de doldurulabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone Xs, Xs Max ve XR için en iyi bataryalı kılıflar karşımızda

İçlerinde yer alan özel elektronik ile ciddi bir şarj güvenliği sunan kılıfların, 2019’un ilk çeyreğinde satışa çıkacağı açıklanıyor. Fiyat ise üç model için de 120 dolar seviyesinde görünüyor.

İlginizi Çekebilir

Düşmelere karşı tasarlanmış en ilginç kılıf modeli

Paylaş