MSI, dünyanın ilk 9.nesil Intel Core i9 işlemcili dizüstü bilgisayarlarını tanıttı

25 Nisan 2019 17:30

MSI, dünyanın ilk 9. nesil Intel Core i9 işlemcili dizüstü bilgisayarlarını duyurdu. Oyuncuları hedef alan bilgisayarlar, güçlü oyun deneyimi için NVIDIA GeForce GTX 16 serisi grafiklerle geliyor.

En yeni 9.nesil Intel Core i9 işlemcilerle güçlendirilen yeni modellerin performansı önceki nesile göre yüzde 45 daha yüksek. 8 çekirdekli bu güç aynı zamanda çoklu görevlerde ya da video düzenleme ve müzik komposizyonu gibi yoğun işlemlerde öne çıkıyor. Bu güçlü işlemciye ek olarak yeni seri aynı zamanda en güncel NVIDIA GeForce GTX 16 serisi grafiklerle donatıldı ve grafikte yüzde 50’ye varan performans artışı vaadediyor. Artık oyuncular tamamen akıcı ve inanılmaz bir görüntü kalitesinin keyfini yaşayabiliyor.

Lüks oyun serisi GT Titian, dikkat çekici performansı ve üst sınıf özellikleri ile tanınıyor. Canavar bilgisayar, oyunculara en yüksek performansı sunuyor. Bu nihai gücü optimize etmek için GT serisi, çift fan ve 11 heatpipe ile çalışma sıcaklığını düşüren özel Cooler Boost Titan soğutma çözümüne sahip. Eşsiz 4K UHD ekranı sayesinde GT Titian oyun senaryolarını gerçeğe taşıyor. Performansta sınırlardan hoşlanmayan herkes için bu amiralgemi listenin en üstünde yer alıyor.

GT75 Titan modeli 17,6 inç ekran seçeneğiyle GT63 Titan modeli ise 15,6 inç ekran seçeneğiyle satın alınabiliyor. Dizüstü bilgisayarlar 4K ve Full HD ekran seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. MSI bilgisayarlar, ilk Wi-Fi 6 özellikli oyuncu dizüstü bilgisayarı olma özelliğini taşıyor. Böylece oyuncular mümkün olan en yüksek kablosuz ağ hızının avantajına da sahip olacaklar. Hem görüntü, hem de performans açısından GE serisi tüm oyun meraklılarının isteyecekleri en iyi deneyimi sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MSI imzalı yeni modellerin satış fiyatları açıklandı mı?

MSI dizüstü bilgisayarların satış fiyatları henüz açığa çıkmış değil.

İlginizi çekebilir

Son dönemdeki en özel dizüstü bilgisayar HP Spectre Folio

Paylaş