Netflix imzalı, Arrival filmine aksiyon katan uzay dizisi: Another Life [Video]

12 Temmuz 2019 09:00

Netflix yeni bilim kurgu dizisi için gün sayıyor. Another Life, Arrival benzeri hikayesinde aksiyon ve tehlike de barındırıyor.

Netflix, bilim kurgu dizilerine Another Life ile bir yenisini ekliyor. Her dönemin vazgeçilmez teması olan “uzay”ı kendine konu alan yapım, ilk etapta Arrival’ı hatırlatsa da, işler çok hızlı bir şekilde sarpa sarıyor. Dizi Komutan Niko Breckinridge’i (Katee Sackhoff) odağına alıyor. Gizemli bir cismin Dünya’ya inmesiyle macera başlıyor. Breckinridge bu cismin nereden geldiğini araştırmak ve belki de yeni bir yaşam formu ile tanışmak için düzenlenen görevin başına geçiyor. İnsanlığın ilk yıldızlar arası görevini üstlenen Breckinridge’in planları tam olarak istediği gibi gitmiyor. Breckinridge uzaydaki maceraya atılırken kocası da (Justin Chatwin) Dünya’da kalarak bu cisimle ilk teması kurmak için çalışıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix kütüphanesinde yayınlanmak için gün sayıyor

Netflix diziyi “Another Life, yaşam denen mucizeyi, yaşamın çok az bulunduğu bir evrende bunun ne kadar değerli olduğunu ve sevdiklerimizi korumak için neleri göze alabileceğimizi ele alıyor.” diyerek özetliyor. 10 bölümden oluşan mini dizi biraz Arrival, biraz Stargate SG-1, biraz Firefly gibi yapımlardan esintiler taşıyor. Temmuz ayı ajandasında yer alan dizi 25 Temmuz‘da platformdaki yerini alacak. Netflix’in yeni uzay macerasının nasıl tepki alacağını ise merak ediyoruz. Uzay temalı işlerde platform tam olarak istediği verimi alamamış gibi görünüyor zira. Yeni dizinin Türkçe altyazılı fragmanını haberin üzerinden izleyebilirsiniz. Dizi yayınlandıktan sonra kütüphendeki sayfasından ulaşabilirsiniz.

Arrival’ın da halihazırda Türkiye kütüphanesinde bulunduğunu bekleyelim.

İlginizi çekebilir

Netflix Temmuz 2019 ajandası

Paylaş