Netflix, savaş filmi Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok için resmi fragmanı paylaştı

20 Ekim 2022 17:12

Popüler içerik servisi Netflix, dikkat çekecek Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok isimli bir Birinci Dünya Savaşı filmi yayınlayacak.

Milyonlarca insanın öldüğü Birinci Dünya Savaşı odaklı Netflix filmi Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok için bugün yukarıda izleyebileceğiniz resmi fragman paylaşıldı ve ona şu resmî açıklama eklendi: “Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok, Birinci Dünya Savaşı’nda Batı Cephesi’nde savaşan genç bir Alman askerinin sürükleyici öyküsünü anlatıyor. Paul ve silah arkadaşları, savaşın ilk baştaki coşkusunun siperlerde hayatları ve birbirleri için savaştıkça nasıl çaresizliğe ve korkuya dönüştüğünü ilk elden deneyimliyor. Yönetmen Edward Berger imzalı film, Erich Maria Remarque’ın aynı adlı dünyaca ünlü çok satan kitabından uyarlandı.

Peki Netflix’in ekim karnesi nasıl? Üzerinden geçmek adına ekim ayında kullanıcılarının karşısına birçok yeni dizi, film ve yeni sezon çıkarmayı sürdürüyor. Paylaşıma göre platforma 6 Ekim tarihinde Artçı: Everest ve Nepal Depremi belgeseli, 7 Ekim tarihinde yerli içeriklerden Andropoz dizisi, The Midnight Club dizisi, Derry Girls dizisi 3. sezon, çocuklara yönelik içerik Acayipgiller, Bir Katilin İfadeleri: Jeffrey Dahmer belgeseli ve Dünyanın En Şanslı Kızı filmi eklendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

19 Ekim tarihinde platforma İyilik ve Kötülük Okulu filmi eklendi, 25 Ekim tarihinde Guillermo Del Torro’s Cabinet of Curiosities dizisi, 26 Ekim tarihinde The Good Nurse filmi, 27 Ekim tarihinde çocuklara yönelik Daniel Spellbound içeriği dahil edilecek, 28 Ekim tarihinde ise Big Mouth dizisi için 6. sezon ekranlara gelecek.

Netflix’te hemen izleyecek güzel içerikler arıyorsanız buradaki haberimize göz atabilirsiniz. Netflix’in son dönemde gündeme geldiği önemli konulara ise direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Netflix filmi Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok yanında bu da ilginizi çekebilir: Asus imzalı katlanabilir ekranlı ilk dizüstü modeli ile tanışın

Paylaş